Elhalálozás

2019. május 30., csütörtök, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagytata, após, testvér,
rokon, a székelyhidegkúti születésű
KINCSES JÓZSEF
életének 63. évében hirtelen elhunyt.
Temetése 2019. május 31-én, pénteken 13 órakor lesz az uzoni ravatalozóháztól református szertartás szerint.
Pihenése legyen csendes,
emléke áldott.
Búcsúzik élettársa
és a gyászoló család
4312118

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, drága jó édesapa, nagyapa, dédapa, testvér, após, apatárs, sógor, közeli és távoli rokon, jó barát, szomszéd és ismerős, a kézdiszentléleki
MIKLÓS BARNABÁS LÁSZLÓ
életének 83., házasságának 58. évében hosszú, súlyos betegség után 2019. május 28-án elhunyt.
Drága halottunk temetése 2019. május 30-án, csütörtökön délután 4 órakor lesz a kézdivásárhelyi római katolikus ravatalozóházból a helyi temetőben. Emléke szívünkben örökké élni fog.
Nyugodjék békében.
Gyászoló családja és szerettei
573

Köszönet
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik NYÁRÁDY ERNŐ temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet anyatárséknak, valamint a Borsó és Nicuţiu családnak a szívből jövő segítségért.
A gyászoló család
4312115

Megemlékezés
Fájó szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk drága leányunkra, ÖRDÖG KATÓRA, aki hat éve távozott szerettei köréből. Nyugodalma legyen csendes, emléke áldott.
Bánatos szülei,
nővére és családja
4312111
Az emlékezéshez nem emlék, hanem szeretet kell, s akit szeretünk, azt nem
felejtjük el. Kegyelettel és tisztelettel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi KOLOZSI ERZSÉBETRE halálának kilencedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke
áldott.
Szerettei
4312074
Fájó szívvel emlékezünk a bodoki id. NAGY SÁNDORRA halálának első évfordulóján. Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél, nem hagytál itt minket, csak álmodni mentél. Gyenge, fáradt karod nem tud ölelni már, beteg, fájó szíved nem tud szeretni már. Szívünkben itt él emléked örökre, ha látni akarunk, felnézünk az égre. Csillagok közt utazol tovább, ott várj ránk, ha a mi időnk is lejár. Szívünkben örökké élni fog.
A gyászoló család
4312110
Életük úgy múlt el, mint egy pillanat, de az emlékük szívünkben örökre megmarad. Szerető szívük pihen a föld alatt, minden értük hulló könnycsepp nyugtassa álmukat. Fájó szívvel emlékezünk KÁNYÁDI BÉLÁRA halálának 9., ZSÖGÖN-BÖGÖZI
IDÁRA halálának 3. és TÓK ANGÉLÁRA halálának 38. évfordulóján. Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.
A hozzátartozók
4312116

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy Sepsiszentgyörgyön a járványügyi vörös forgatókönyv lépett életbe?

eredmények
szavazatok száma 334
szavazógép
2019-05-29: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Elutasítja a spekulációkat Antal Árpád (Kárpátokon túli RMDSZ-szavazatok)

Orbán Viktor iránti szimpátia állhat a Kárpátokon túli, RMDSZ-re leadott szavazatok mögött – véli Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy polgármestere, aki hipotéziséről szerdai sajtótájékoztatóján beszélt.
2019-05-30: Nyílttér - :

Gyökerektől a rügyekig (Református hírnök)

A Kálnoki Református Egyházközség a Kálnoki Unitárius Egyházzal és a Kálnokért Egyesülettel együttműködésben, Gyökerektől a rügyekig címmel tíz tevékenységből álló programsorozatot szervezett a Kálnokon élő kisgyermekes családok számára a 2018. december 1. és 2019. április 30. közötti időszakban. A programsorozat támogatója a Bethlen Gábor Alap volt a Külhoni magyar családok éve részeként meghirdetett pályázati keretből.