Halálos baleset

2019. június 28., péntek, Közélet

Megbénult a forgalom tegnap délután a 13E jelzésű megyei úton Zágonbárkány területén, ahol közúti baleset történt.

A megyei rendőr-felügyelőség tájékoztatása szerint egy jármű elütött egy 71 éves asszonyt, aki ennek következtében életét vesztette. A helyszínelés idejére a forgalmat elterelték, a járművek a 121A jelzésű megyei úton, illetve a 23-as köz­ségi úton folytathatták útjukat. A forgalom 18 óra körül ismét helyreállt az érintett szakaszon. Tolvaj-Marin Nicoleta szóvivő lapzártakor közölte, az asszony figyelmetlenül kelt át az úton, ez okozta a balesetet. (dvk)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 690
szavazógép
2019-06-28: Kármentő - Kuti János:

Nemzeti összetartozás, nemzetközi széthúzás

Románia elvárta volna, hogy a trianoni békeszerződés századik évfordulójának évét Magyarország az öröm esztendejének nyilvánítsa, méltóképpen megünnepelje, és szólítsa fel a Romániában élő magyar nemzetiségű románokat, hogy hazájuk hű és lojális állampolgáraiként ők is kitörő lelkesedéssel örüljék végig a 2020-as évet.
2019-06-28: Közélet - Hecser László:

Két sportlétesítménnyel gazdagodik Barót

Barót tanácsa kedden tartott ülésén úgy döntött, két telket is átad az Országos Beruházási Társaságnak (CNI), hogy az sportlétesítményeket hozzon létre a város területén. Nagy István független és a két néppárti tanácstag szerint szükség van az ilyen jellegű beruházásokra, de nem ott, s nem úgy, ahogy a városháza jónak látja, ezért a szavazáskor tartózkodtak.