Elhalálozás

2019. július 9., kedd, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, nagymama, testvér, sógornő, anyós, rokon, szomszéd, az angyalosi születésű szentkirályi
özv. NÉMET MÁRTONNÉ
(szül. IMREH)
82 éves korában csendesen elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2019. július 9-én, kedden 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a családi háztól a szentkirályi katolikus temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4312741

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy
özv. GERENDI ANNA
(szül. KOMÁN)
rövid betegség után hirtelen elhunyt.
Temetése 2019. július 10-én, szerdán 13 órakor lesz a szentkirályi családi háztól.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
1210

Megemlékezés
Elfeledni téged nem lehet, csak megtanulni élni nélküled. Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi dr. INCZE ANNA KATALIN főgyógyszerészre halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Bánatos szülei, testvére
és családja
1209
Egész életen át dolgozva éltél, bánatot ránk hagyva két éve csendesen elmentél. Örök álom zárta le drága két szemed, megpihenni tért két dolgos kezed. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi NAGY IRÉNRE (szül. BALÁZS) halálának második évfordulóján. Drága édesanyánk pihenése legyen csendes.
Özvegye és gyermekei
4312758
„Fáradtságom adom az esti árnynak, / Színeimet vissza a szivárványnak. / Megnyugvásom a tiszta, csöndes égnek, / Mosolygásom az őszi verőfénynek.” (Reményik Sándor)
Soha el nem múló szeretettel emlékezünk az árkosi
id. KISGYÖRGY BÉLÁRA halálának harmadik évfordulóján. Nem foghatjuk már dolgos két kezed, nem simogathatjuk őszülő fejed, nem tekint ránk aggódó szemed, marad a csend, mindent köszönünk neked.
Szerettei
4312737
Fájó szívvel emlékezünk az ausztriai születésű sepsiszentgyörgyi GYÖRGY EDITRE halálának első évfordulóján.
Szerettei
4312740

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja-e oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 2169
szavazógép
2019-07-09: Jegyzet - Kuti János:

Európa új vezetői (A múlt hét)

Nagy esély van arra, hogy július közepén az Európai Parlament megszavazza mindazokat, akiket Európa új vezetőinek javasoltak az európai parlamenti választások után. Örvendek, hogy megjött az esze azoknak, akiknek hatalmában állt eldönteni, hogy kik legyenek Európa vezérei, és úgy döntöttek, hogy az Európai Bizottság (EB) új elnöke Ursula von der Leyen, a német védelmi tárca minisztere legyen, valószínű azért, mert neki hét gyermeke van.
2019-07-09: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Fókuszban Székelyföld
A Székelyföldi Közpolitikai Intézet (SZKI) Fókuszban Székelyföld című előadás-sorozatának célja bemutatni a Székelyföld aktuális társadalmi, gazdasági, politikai folyamatait vizsgáló társadalomtudományi kutatások friss eredményeit. Az intézet saját kutatásainak ismertetése mellett a szervezők fontosnak tartják a régióval foglalkozó más szakemberekkel való együttműködést, eszmecserét, munkájuk bemutatását a sepsiszentgyörgyi és székelyföldi érdeklődő közönség számára.