Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Az ozsdolai közbirtokosság ellenKitűzték a tárgyalás időpontját

2019. július 9., kedd, Közélet

A brassói táblabíróságon június 27-én iktatták a Kovászna Megyei Törvényszék azon beadványát, melyben azt kérik, hogy a táblabíróság döntsön arról, hogy a román állam képviseletében a pénzügyminisztérium által az ozsdolai Láros Közbirtokosság, Kovászna megye, illetve Ozsdola község földosztó bizottsága ellen indított perben a Kovászna Megyei Törvényszék vagy a kézdivásárhelyi bíróság az illetékes alapfokon letárgyalni a 2018/322/2462-es számú periratot.

A tárgyalás időpontját augusztus elsején 11 órára tűzték ki. Pál István, az ozsdolai Láros Közbirtokosság elnöke arra kéri a közbirtokossági tagokat, hogy minél nagyobb számban jelenjenek meg a tárgyaláson.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki nyeri meg az idei elnökválasztást?

eredmények
szavazatok száma 717
szavazógép
2019-07-09: Közélet - Bokor Gábor:

Épülő szabadidős övezetek (Kovászna)

Tovább fejlesztik a Kovászna környéki, szabadidő eltöltésére alkalmas övezeteket. A szükséges pénzt az üdülővárosi illetékből biztosítja az önkormányzat.
2019-07-09: Világfigyelő - :

Hatalomváltás Görögországban

Az ellenzéki konzervatív Új Demokrácia párt nyerte meg Görögországban a vasárnap tartott előrehozott parlamenti választásokat az eddig kormányzó Radikális Baloldal Koalíciójával (Sziriza) szemben. Az Új Demokrácia abszolút többséget biztosíthat magának a parlamentben, így partnerek nélkül kormányozhat. A párt vezetője, Kiriákosz Micotákisz tegnap le is tette a hivatali esküt.