Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Edzőtermet keresnek

2019. július 10., szerda, Közélet

Lebontják a Mikes Kelemen-iskola udvarán található, igen leromlott állapotú tornatermet, így új edzőtermet kell találniuk munkájuk folytatásához a sepsiszentgyörgyi szertornászoknak.

  • Képünk illusztráció
    Képünk illusztráció

Ez azonban nem egyszerű dolog – derült ki Kolcza István néppárti tanácstag tájékoztatójából. Az edző a városházához fordult ilyen irányú kérésével, és azt a választ kapta, nem sikerült megfelelő helyiséget azonosítaniuk, ám ha ő talál ilyet, támogatják a költözést. Kolcza István szerint a polgármesteri hivatal túl könnyedén hárította a megoldáskeresést, az edzőnek nincs ahonnan tudnia, milyen ingatlanok vannak a város tulajdonában, így új termet is nehéz találnia. Segíteni kell neki ebben, hisz két csoportban negyven gyermek tornászik irányításával, a felszerelések rendelkezésre állnak, de ha ősztől teremhiány miatt abbamaradnak az edzések, kérdés, újra lehet-e majd éleszteni Sepsiszentgyörgyön ezt a sportágat. (-kas)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki nyeri meg az idei elnökválasztást?

eredmények
szavazatok száma 726
szavazógép
2019-07-10: Közélet - Demeter J. Ildikó:

Befejezik a holokauszt-emlékparkot (Sepsiszentgyörgy)

Síremléket állít az önkormányzat az 1944-ben Auschwitzba elhurcolt és ott elhunyt 52 gyermeknek a sepsiszentgyörgyi zsidó temetőben.
2019-07-10: Közélet - Iochom István:

Őseink nyomában honismereti kalandtábor

A kézdivásárhelyi Egyenlő Esélyekért Egyesület partnerségben a lemhényi Háromszéki Népfőiskola Egyesülettel július 7–15. között harmadik alkalommal szervezi meg az Őseink nyomában kalandtábort zömében V–VIII. osztályos háromszéki gyermekek számára. Idén a nyolcnapos kalandtábor a Hargita megyei Homoródfürdőn, Székelyudvarhelytől 14, Csíkszeredából 31 km-re, a Sopárkút Panzióban zajlik.