Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Angol kézművestábor Kézdivásárhelyen

2019. július 11., csütörtök, Közélet

Tizennyolc 8–14 éves gyermek részvételével hétfőn kezdődött és holnap ér véget a kézdivásárhelyi Borudvaron levő Pajtában a Zelegor Törpmanó Egyesület által A világ kütyük nélkül jelszóval szervezett angol-kézműves bejárós tábor.

  • A szerző felvétele
    A szerző felvétele

A játékos angol foglalkozásokat Sylvester Réka angoltanár, a kézműves-foglalkozásokat Kosztándi Tímea Ildikó vezeti. A táborozás változatos programjában pólófestés, gyertyaöntés, nemezelés, céltáblakészítés, karkötőfűzés, gyöngyözés, népdaltanulás és népmesehallgatás szerepel. A tábor a szülők és Hegedűs Ferenc kultúrmecénás támogatásával valósult meg.

Hozzászólások
Szavazás
Ön kire szavaz az elnökválasztás első fordulójában?eredmények
szavazatok száma 256
szavazógép
2019-07-11: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Előadások, családi nap és koncertek Sugásfürdőn (Sic feszt, 2019)

Hosszas keresgélés árán megtalálta nevét, helyét és hangulatát is Háromszék nagyszabású ifjúsági rendezvénye, a SIC Feszt, mely a szórakozás, ismerkedés mellett remek lehetőség a következő generációval történő kapcsolatteremtésre. Erről Tamás Sándor, az RMDSZ területi elnöke beszélt tegnap az idei, augusztus 8–11. között tartandó fesztivált beharangozó sajtótájékoztatón. Az esemény idei mottója: #egyéletérzés – a szervezők ezzel Székelyföldre mint otthonra,  családra, lehetőségre kívánnak összpontosítani, ehhez kapcsolódóan ajánlanak előadásokat, rendezvényeket.
2019-07-11: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Töredékét szerezték vissza a kiosztott élelmiszernek (Lejárt szavatosságú vaj és margarin)

Mindössze két tonnányit sikerült begyűjteni a hatóságoknak abból a több mint 17 tonna lejárt szavatosságú élelmiszer-adományból, mely még az előző hónapban érkezett Előpatakra. Az esetről Kovászna megye kormánybiztosi hivatalának jelzése nyomán értesült az állategészségügyi- és élelmiszer-biztonsági igazgatóság.