Gazdasági műhelytábor

2019. július 24., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Jubileumi műhelytábort tart augusztus végén a Junior Business Club Egyesület.

  • Forrás: JBC
    Forrás: JBC

Az augusztus 29. – szeptember 1. között a csernátoni Malomkertben zajló workshop címe: „Nincsen siker... nélkül!” A neves előadók előadásokon, csoportos műhelymunka keretében tapasztaltaikról számolnak be, sikeres vállalkozásokat mutatnak be. Előadást tart többek között Farkas András, a PONT Csoport alapítója, Ficz Antal, a Fontium Training & Coaching tulajdonosa, Gheorghiță Raymond utazó, vállalkozó, Rancz Zsolt, a Wameleon Design tulajdonosa, Hadnagy Attila és Diószegi László, a Sepsi OSK ügyvezető igazgatója, illetve tulajdonosa. A szakmai programok mellett lazításra is lesz alkalom. További információk a workshop.juniorbusinessclub.ro oldalon találhatók.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 301
szavazógép
2019-07-24: Pénz, piac, vállalkozás - Ferencz Csaba:

Bringák hullámhosszán (Magánvállalkozás)

Sata és Huni, azaz Kerekes Attila és Molnár Hunor fiatal vállalkozók egyáltalán nem szokványos módon építgették és építgetik bringás műhelyüket. Sepsiszentgyörgyön a  Borvíz utca 50. szám alatti, első olvasatra rejtélyes, Vocalcycle névre hallgató műhely azonban nem egyszerű kerékpárjavító, itt egyedi rendelésre, jól kiválasztott alkatrészek összeszerelésével készülnek a két- és többkerekűek, öreg bicikliket restaurálnak, újabban pedig kellemes környezetbe illesztett bár is várja a nyeregbe ülőket (és nem csak). Hogy a járgányhoz kötődő eseményszervezésről ne is beszéljünk.
2019-07-24: Pénz, piac, vállalkozás - :

Kohéziós politika

A nemzeti régiók gazdasági lemaradásának megszüntetéséért indított polgári kezdeményezés beleillik az unió kohéziós politikájába, hiszen az unió nem fejlődhet harmonikusan, míg a nemzeti régiók le vannak maradva – fejtette ki a kezdeményezést előterjesztő Székely Nemzeti Tanács elnöke a magyar televízióban.