Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Készülnek a szakításra a britek

2019. augusztus 2., péntek, Világfigyelő

A brit kormány bejelentette tegnap, hogy további több mint kétmilliárd fontot fordít a brit európai uniós tagság megállapodás nélküli megszűnésére való felkészülésre.

A 2,1 milliárd font hozzávetőleg kétszerese annak az összegnek, amelyet az év korábbi szakaszában már elkülönítettek erre a célra. Sajid Javid pénzügyminiszter a pluszforrásokat bejelentve hangsúlyozta, hogy 92 nappal a brit európai uniós tagság megszűnése előtt létfontosságú, hogy fokozzák az előkészületek ütemét, és garantálják, hogy az Egyesült Királyság készen áll a kilépésre.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a magyar feliratok lefestéséről több székelyföldi településen?
eredmények
szavazatok száma 643
szavazógép
2019-08-02: Világfigyelő - :

Salvini zsarolással vádolja Berlint

Zsarolásnak nevezte Matteo Salvini olasz belügyminiszter, a Liga kormánypárt vezetője Berlin kérését, miszerint csak akkor vesz át menedékkérőket Olaszországtól, ha Róma engedélyezi a Sea-Eye német nem kormányzati szervezet (NGO) hajójának kikötését 40 migránssal a fedélzetén.
2019-08-02: Világfigyelő - :

Amerikai szankciók az iráni külügyér ellen

Az amerikai kormányzat szankciókkal sújtotta Mohamed Dzsavád Zaríf iráni külügyminisztert. Mike Pompeo amerikai külügyminiszter szerint a szankciók újabb lépést jelentenek azon erőfeszítések sorában, amelyekkel Washington megpróbálja megakadályozni, hogy az iráni rendszer újabb erőforrásokhoz jusson, amelyek révén elősegítheti a terrorizmust és elnyomhatja az iráni népet.