Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

SportéletSerena Williams keres a legtöbbet

2019. augusztus 8., csütörtök, Sport

Sorozatban a negyedik évben lett Serena Williams amerikai teniszező a legjobban kereső női sportoló.

  • Serena Williams
    Serena Williams

A Forbes gazdasági magazin össze­állítása szerint a 23-szoros Grand Slam-bajnok 29,2 millió dollárral áll a lista élén úgy, hogy 4,2 milliót gyűjtött be a tornák pénzdíjaiból. A második helyen Oszaka Naomi japán teniszező található, köszönhetően annak, hogy a tavalyi listához képest egyéb bevételei jelentősen növekedtek. Oszaka azzal lépett előre, hogy már kétszeres GS-győztes: tavaly diadalmaskodott a US Open, idén az Australian Open viadalon, így nemcsak a pénzdíja emelkedett, hanem az egyéb bevételei is, méghozzá a becsült 1,5 millió dollárról 16 millióra.

Oszaka azonban még így sem fért fel a Forbes százas sportolói listájára, amelyen a 63. helyezett Serena Williams az egyetlen nő. Ezt a listát a Barcelona argentin labdarúgója, Lionel Messi vezeti 127 millió dollárral. A női top 15-ben mindössze hárman vannak a teniszvilágon kívülről: Alex Morgan amerikai labdarúgó 250 ezer dolláros fizetésével, illetve 5,5 millió egyéb jövedelmével (12.), Pusarla Venkata Sindhu indiai tollaslabdázó (holtversenyben a 13.) és Ariya Jutanugarn thaiföldi golfozó (15.) A Forbes a 2018. június 1-jétől idén június 1-jéig szerzett jövedelmeket vette számításba.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 1887
szavazógép
2019-08-08: Világfigyelő - :

Növelnék a védelmi költségeket

Tárgyalásokat kezdett az Egyesült Államok Dél-Koreával a védelmi költségekről – közölte tegnap Donald Trump amerikai elnök. Dél-Korea nagyon gazdag, amely most érzi, hogy kötelessége a hozzájárulás az Amerikai Egyesült Államok által biztosított katonai védelemhez – fogalmazott bejegyzésében.
2019-08-08: Sport - :

Súlyos vereség a finnektől (Kosárlabda, U20)

Súlyos vereségbe szaladt bele az U20-as román válogatott, amely 91–45 arányban kapott ki Finnországtól a Pristinában zajló húsz év alatti női B-osztályos Európa-bajnokság középdöntőjében. Akárcsak az előző meccsen, a megyeszékhelyi Sepsi-SIC két kosarasa, Kovács Renáta, valamint Orbán Nikolett ott volt a kezdő ötösben, és összesen 13 ponttal segítettek csapatukon. Ma délután ismét játszanak Cătălin Tănase tanítványai, akik 17.30 órától a bolgárok legjobbjai ellen próbálják behúzni a győzelmet.