Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Össztűz a kormányoldalra

2019. augusztus 9., péntek, Belföld

A fővárosban zajlott tegnap a Nemzeti Liberális Párt (NLP) országos tanácsának ülése több mint 3200 párttag részvételével.

A találkozón Klaus Iohannis államfő is részt vett. Az ülésen kiértékelték az alakulat vezetőségének eredményeit, döntést hoztak a Fiatalok Polgári Akciója Platformmal való fúzióról és megválasztották a párt első alelnökét Rareş Bogdan személyében. A találkozó elején felszólalók – köztük az államfő is – kivétel nélkül keményen bírálták a szociálliberális kormányoldalt, egyebek mellett azt állítva: a caracali tragédia újból bebizonyította, hogy politikájuk katasztrófához vezet. Az is elhangzott, hogy az NLP-nek nincs szüksége szövetségesekre, illetve az, hogy Klaus Iohannis minden ütőkártyával rendelkezik, hogy megnyerje az őszi választást.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint jó hatása lesz-e az edzőváltásnak a Sepsi OSK-nál?

eredmények
szavazatok száma 607
szavazógép
2019-08-09: Belföld - :

Súlyosbítaná a büntetéseket

Sürgősségi kormányrendelettel súlyosbítaná a gyilkosokra, nemi erőszakot elkövetőkre és pedofilokra kiróható börtönbüntetést Viorica Dăncilă kormányfő.
2019-08-09: Belföld - :

Bűnügyi eljárás

A korrupcióellenes ügyészség azzal gyanúsítja Sorin Mîndruţescut, az Oracle Románia vezérigazgatóját, hogy közel 870 ezer euró csúszópénzt fogadott el több IT-cég vezetőjétől cserébe azért, hogy kedvezményes árajánlatokat bocsásson rendelkezésükre az Oracle által forgalmazott termékekről, hogy az érintett társaságok különböző állami vagy állami tőkével működő intézmények által kiírt nyilvános pályázatokon vehessenek részt.