Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Bűnügyi eljárás

2019. augusztus 9., péntek, Belföld

A korrupcióellenes ügyészség azzal gyanúsítja Sorin Mîndruţescut, az Oracle Románia vezérigazgatóját, hogy közel 870 ezer euró csúszópénzt fogadott el több IT-cég vezetőjétől cserébe azért, hogy kedvezményes árajánlatokat bocsásson rendelkezésükre az Oracle által forgalmazott termékekről, hogy az érintett társaságok különböző állami vagy állami tőkével működő intézmények által kiírt nyilvános pályázatokon vehessenek részt.

  • Forrás: startevo.ro
    Forrás: startevo.ro

Az ügyészek szerint az árajánlatok az Oracle Románia által forgalmazott termékekre, elsősorban a közintézmények számára megkövetelt informatikai licencekre vonatkoztak. A vádhatóság bűnügyi eljárást indított Sorin Mîndruţescu, az Oracle Románia vezérigazgatója ellen, akit hatósági felügyelet alá helyeztek, és 500 ezer euró óvadékot állapítottak meg, amelyet legkésőbb augusztus 9-éig lehet befizetni.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint jó hatása lesz-e az edzőváltásnak a Sepsi OSK-nál?

eredmények
szavazatok száma 606
szavazógép
2019-08-09: Belföld - :

Össztűz a kormányoldalra

A fővárosban zajlott tegnap a Nemzeti Liberális Párt (NLP) országos tanácsának ülése több mint 3200 párttag részvételével.
2019-08-09: Belföld - :

Hírsaláta

KÖZÖS MEGÁLLAPODÁSRA TÖREKSZENEK. Meg kell keresni a legjobb megoldást, amely mind a diákoknak, mind a turizmusnak kedvez – jelentette ki Bogdan Trif turisztikai miniszter azzal kapcsolatban, hogy még nem dőlt el, mikor kezdődik az új tanév.