Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Nagy erőkkel nyomoznak

2019. augusztus 10., szombat, Belföld

A Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság szakemberei áttanulmányozták csütörtökön a caracali gyilkosságokkal gyanúsított Gheorghe Dincă házában talált elektronikus memóriák (egy laptop, egy fényképezőgép, két telefon és több USB-tároló) tartalmát.

Az ügyészek több embert kihallgattak, és folytatták a házkutatást Dincă otthonában. Az akció tegnap is folytatódott. Mihai Fifor ügyvivő belügyminiszter csütörtökön késő este az Antena 3 televíziónak azt nyilatkozta, nagy erőkkel dolgoznak a caracali ügy felderítésén, az ügyészek munkáját a belügyminisztérium több mint kétszáz munkatársa segíti.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint jó hatása lesz-e az edzőváltásnak a Sepsi OSK-nál?

eredmények
szavazatok száma 606
szavazógép
2019-08-10: Belföld - :

Elutasították Dragnea óvását

Jóváhagyta tegnap a bukaresti törvényszék a Szociáldemokrata Párt statútumának módosítására és új vezetőségének bejegyzésére vonatkozó kérését. Ugyanakkor elutasította a Liviu Dragnea volt SZDP-elnök által benyújtott óvást. Az erre vonatkozó döntés nem jogerős, megfellebbezhető.
2019-08-10: Belföld - :

Hírsaláta

MINI-ERDÉLYT ÉPÍTENEK. Hatvanhárom híres erdélyi épület és településrészlet makettjét állítják ki ősztől Szejkefürdőn, a Mini Erdély Parkban. Fazakas Szabolcs ötletgazda szerint az épületek között van például a csíkszeredai Mikó-vár, a székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium és polgármesteri hivatal, a székelyderzsi erődtemplom, valamint a dévai és a barcarozsnyói várak kicsinyített mása.