Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Medvét gázoltak az autópályán

2019. augusztus 19., hétfő, Magazin

Négy személygépkocsi ütközött egy medvével pénteken este az A1-es, dél-erdélyi autópályán a Szeben megyei Ecsellő térségében.

  • Fotó: Schlett Olivér
    Fotó: Schlett Olivér

A balesetben négyen könnyebb sérüléseket szenvedtek, az állat elpusztult, négy gépkocsi megrongálódott. A helyszínre érkezett mentősöknek többek között két pánikrohamot kapott gyermeket kellett ellátniuk. Valamennyi sérült elutasította, hogy kórházba szállítsák. Tavaly három medvét gázoltak el gépkocsik az A1-es autópálya ugyanezen szakaszán.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 264
szavazógép
2019-08-19: Magazin - :

Holtan találták Török Zsolt hegymászót

Holtan találták szombaton a Fogarasi-havasok egyik szakadékában Török Zsolt aradi hegymászót. A 45 éves hegymászó három nappal korábban indult el a Fogarasi-havasokba, hogy megmássza a 2535 méter magas Negoj- (Negoiu) csúcsot. Napok óta nem adott életjelt magáról, ezért a családja riasztotta a hatóságokat. A hegyimentők több csapata és egy helikopter is a keresésére indult szombaton. Testét a Negoj-csúcs alatt, egy szakadékban találták meg. Adrian David, a Szeben megyei hegyimentők vezetője valószínűnek tartotta, hogy Török Zsolt a Negoj meredek oldalán a mélybe zuhant.
2019-08-19: Magazin - :

A rokonok megbecsülése a magyarok jövőjének záloga (V. Ősök Napja Bugacpusztán)

A magyarok származástudata, önazonossága, egymás iránti tisztelete és szeretete, rokonaik megbecsülése egyben a jövőjük záloga – mondta az emberi erőforrások minisztere az V. Ősök Napja ünnepélyes megnyitóján mondott beszédében szombaton a Bács-Kiskun megyei Bugacpusztán.