AsztaliteniszVerseny itthon és külföldön

2019. augusztus 19., hétfő, Sport

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK asztalitenisz-szakosztálya három versenyzővel képviseltette magát a hétvégén az ISK Székelyudvarhely Kupa elnevezésű nemzetközi utánpótlás-viadal kilencedik kiírásán.

A megmérettetés kizárólag fiúknak szólt. A céhes városbeli csapat edzője, Kerekes Barnabás arról tájékoztatott, hogy a felső-háromszéki legények jól teljesítettek a belföldi sportolókon kívül magyarországi, szerbiai és angliai asztaliteniszezők alkotta mezőnyben, sőt, közülük ketten dobogós helyen is végeztek. Az U12-es korosztályban asztalhoz álló Fekete Tamás és az U15-ösök között versenyző Ionuţ Chelmuş harmadik lett, míg az U16-os Popov Szabolcs ötödikként zárt. A kézdivásárhelyi sportklub másik két versenyzője, Canea-Kocsis András és Canea-Kocsis Abigél a napokban Düsseldorfban egy nemzetközi kupán tette próbára magát, s Abigél a bodzavásári Maria Ghiruval az oldalán lány párosban a harmadik helyet érdemelte ki.

Az asztaliteniszezők nemrég tértek haza a cserszegtomaji edzőtáborozásból, a héten pedig ők fogadják a magyarországiakat, és közösen készülnek a rájuk váró megmérettetéssorozatra. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1498
szavazógép
2019-08-19: Sport - :

Gőzerővel készülnek az új idényre (Fallabda)

A Kovászna Squash SKE és a Huni Squash School augusztus 5. és 16. között ifjúsági játékosoknak tartott felkészülést, amelyen a szervező klubtól tíz gyerek egy edzővel, míg a Remat SKE kilenc gyerekkel és egy trénerrel vett részt.
2019-08-19: Sport - Tibodi Ferenc:

Egy ötödik és egy nyolcadik hely (Pályakerékpározás)

A megyeszékhelyi Sepsi-SIC sportolója, Szabó Norbert egy ötödik és egy nyolcadik helyezéssel, illetve 125 ponttal fejezte be az elmúlt napokban megtartott Lviv Open Cup nevet viselő pályakerékpáros versenyt. A CL2-es ukrajnai viadalon jelen volt a sepsiszentgyörgyi klub másik két bringása is: Madaras Dániel a keirin selejtezőiben elesett és helyezés nélkül zárt, az összeszedett kisebb sérülése miatt pedig sprintben már nem állt rajthoz; Iulian Baciu csak sprintben tette próbára magát, ahol huszadik lett.