Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Labdarúgás, Román KupaHarmadik fordulóba jutott a Kézdivásárhelyi SE

2019. augusztus 19., hétfő, Sport

A felső-háromszéki csapat 1–0 arányban győzött a Bákó megyei kupagyőztes FC Viitorul Curiţa vendégeként, így a Román Kupa 3. szakaszába jutott, ahol már másodosztályú ellenfelet is kaphat a sorsoláson.

  • Fotó: Miska Brigitta
    Fotó: Miska Brigitta

A kézdivásárhelyi együttes a Bunduc – Stanciu (Fozocoş, 65.), Tankó, Damian, Cîrstian (Cărunţu, 72.), Gazda, Kanyó, Păun, Gajdó, Popa (Gáll, 53.), Răduţoiu összeállításban lépett pályára idegenben, és esélyeshez méltóan több helyzetet is kidolgozott. A kék-fehérek negyedosztályban érdekelt ellenfele leginkább a védekezésre koncentrált, míg a másik oldalon Răduţoiu, Popa és Păun is vezetést szerezhetett volna.

A gólcsend a 43. percben tört meg, amikor egy rögzített helyzetet követően Tankó Zsolt ballal kilőtte a hosszú sarkot. A mérkőzésen több gól nem esett, a Kézdivásárhelyi SE a 3. körbe jutott, ahol már a másodosztályú csapatok is érdekeltek lesznek. A 3. fordulót augusztus 28-án rendezik, a párosításokat valószínűleg a héten sorsolják ki.

A 3. Liga hétvégi rajtjára készülő kézdivásárhelyi labdarúgók a napokban két felkészülési mérkőzést is lejátszottak, múlt csütörtökön 2–0-ra diadalmaskodtak a Sepsi OSK II. felett, valamint szombaton 3–1-re győztek a szintén harmadosztályú Székelyudvarhelyi FC ellen. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1167
szavazógép
2019-08-19: Közélet - Bokor Gábor:

Rendbe teszik az utcákat (Zágon)

Jelentős, másfél millió lejes befektetéssel újítják fel Zágon község mindkét településének útjait. A munkálatok javában folynak, a napokban Zágonban a Tatárszeg utcán terítették az új aszfaltszőnyeget, a központban az aszfaltozást megelőző munkálatok zajlottak.
2019-08-19: Sport - :

Pont nélkül tért haza Aradról az FK Csíkszereda (Labdarúgás, 2. Liga)

A másodosztályú labdarúgó-bajnokságban az Aradi UTA idénybeli harmadik mérkőzését is 3–0 arányban nyerte meg. A Maros-parti csapat a 3. fordulóban ezúttal hazai pályán, az FK Csíkszereda ellen gyűjtötte be a három pontot.