Mesébe illő történet, mesés telefontokok /X/

2019. augusztus 20., kedd, Autóvilág–Technika

Nem véletlenül választják olyan sokan az INFINITY-féle tokokat, mivel kiemelkednek a legtöbb átlagos tok közül. Az, hogy hogyan váltak egy átlag aprócska webshopból egy sikeres oldallá, megérne egy megfilmesítést, a munkáik pedig, amelyeket kiadnak a kezeik közül, pillanatok alatt lopják majd be magukat a szívedbe, ha eddig ez még nem történt volna meg.

Hogyan indult útjára az INFINITY telefontokok gyártása?

Helyezkedjetek el kényelmesen, vegyetek a kezetekbe egy bögre kellemesen forró teát vagy egy pohár üdítőt, így olvassátok a következő sorokat, ugyanis most egy olyan igazi modern Grimm mesébe illő történetről olvashattok, amelynek minden szava igaz.

Hol volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren is túl, Magyarország dimbes-dombos vidékén élt egy ifjú pár. A két alapító, Orsi és Ádám 2013-ban indították útjára eme projekt képzeletbeli hajóját.

Ellentétben sok céggel, oldallal, webshoppal, nekik semmi komoly szándékuk nem volt még ekkor. Mindketten dolgoztak, a webshop profilját is bármiféle tervezgetés nélkül választották ki. Akkor még nem tudták, hogy az ötletük lesz majd a bab, melyből kinő néhány év alatt az égig érő paszuly. Az apró babszem szépen lassan gyökeret eresztett és nőni kezdett. Egyre növekedett, tökélesedett, az alapító pár szépen lassan eme egyre hatalmasabb paszuly dédelgetésébe fektette minden erejét és energiáját.

Azonban, ahogy az egy igazi meséhez illik, egyre növekvő boldogságuk felé közeledett egy hatalmas vihar. Egy vihar, amely majdnem elsöpörte minden álmukat. Modern meséhez hűen már nem a boszorkány lovagolt feléjük seprűnyélen.

A banya sokkal inkább ült egy számítógép mögött, terjesztve az átkait, hogy szépen lassan mindenki azt higgye, minden tok egyforma. Hogy nincs különbség minőségi tok és gagyi utánzat között. Hogy amelyik tok a legolcsóbb, az ugyanazt a védelmet biztosítja majd, mint a kicsit borsosabb árú társa.

Persze Orsi és Ádám felvették a harcot a modern boszival, ahogyan a mesék főhősei is szembeszálltak a vasorrú ükanyjával. Mint minden hősnek, nekik is rendíthetetlen volt a hitük, a kreativitásuk sem kopott meg, így hát Jancsi és Juliska fortélyosságával cselezték ki az ellenséges erőket, kevertek egyet arculatukon. A hosszú évek alatt megacélosodott tapasztalatukkal segítségül hívtak egy olyan erőt, amely hatalmasabbnak bizonyult a boszorkány minden ármánykodásánál: a fandomokban rejlő hatalmas szupererőt.

A varázslatos történethez különleges hangulat

Az INFINITY-nek nem csupán az arculata és a tokjai különlegesek, hanem a filozófiájuk is. Kedvesen bánnak minden ügyfelükkel, válaszolva minden kérdésre, segítséget nyújtva minden alkalommal.

Disney, Marvel, Harry Potter, Stranger Things…

Csupán néhány példa az INFINITY tokjai közül. Miért fogod szeretni, sőt imádni a cég által készített tokokat? Egyrészt a minta nem fog az idő áldozatává válni, nem fakul ki, nem kopik le róla a kép. Másrészt, ellentétben a gagyi társaival, az INFINITY Disney tokok tényleg védelmet biztosítanak készülékednek.

Ha még nem találtad meg a tökéletes darabot, mindenképp nézz be hozzájuk! Na és ha nem találod meg a hozzád illő tokot? Egyszerűen írj nekik, és rendelj egy egyedi mintájút! (X)

Hozzászólások
Szavazás
Készül-e ön nyaralni idén?eredmények
szavazatok száma 387
szavazógép
2019-08-20: Életmód - :

Így előzheti meg az enyhe visszér komolyra fordulását /X/

A visszérről a legtöbb embernek a nem túl szép látványt nyújtó, lilás árnyalatú hurkácskák jutnak az eszébe. Pedig a betegségnek rengeteg típusa van, és amíg ebbe a súlyos szakaszba eljut, addig hosszú út vezet. Ez pedig egyben azt is jelenti, hogy a kezdeti stádiumban meglehetősen jól kezelhető, és meg is akadályozható a komolyabbra fordulása.
2019-08-20: Család - :

Kellene egy kis segítség az esküvőszervezésben? /X/

Az a bizonyos nap, amikor végre összekötitek az életeteket. A nap, amikor kimondjátok azt a bizonyos igent, ami mindent megváltoztat. Amikor esküt tesztek arra, hogy jóban-rosszban hűségesen kitartotok egymás mellett új, boldog, közös életetekben.