Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Új Európai BizottságTeljes a hírzárlat

2019. szeptember 4., szerda, Világfigyelő

Az Európai Parlament a nyáron megalakult, az Európai Bizottság új elnökének személyét is ismerjük, és a napokban járt le az a határidő, ameddig az uniós tagállamoknak meg kellett nevezniük jelöltjeiket az Ursula von der Leyen vezette Európai Bizottságba.

A Kossuth rádió tudósítója arról számolt be, hogy teljes a hírzárlat Brüsszelben a következő Európai Bizottság személyi összetételével kapcsolatban. A nevek már ismertek, de hivatalosan még egy testületi ülésen sem számoltak be megválasztásukról, ami nagy valószínűséggel egy darabig még így is marad. „Amint a csapat összeállt, a leendő elnök ismerteti a névsort a sajtó előtt és az Európai Parlamentben is. Addig semmilyen információt nem tesznek közzé, mert nem szeretnének tápot adni a találgatásoknak. A hivatalos jelölési folyamat még nem zárult le, és nem biztos, hogy valamennyi jelölt végül tagja lesz a következő biztosi kollégiumnak” – tájékoztatott a bizottság szóvivője, Mina Andreeva.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a magyar feliratok lefestéséről több székelyföldi településen?
eredmények
szavazatok száma 674
szavazógép
2019-09-04: Világfigyelő - :

Lassan halad Florida felé a Dorian hurrikán

Helyi idő szerint kedd délelőtt kettes erősségűre csökkent a Dorian hurrikán, miközben a Bahamáktól lassan elmozdult Florida felé.
2019-09-04: Világfigyelő - :

Az ukrán parlament eltörölte a képviselői mentelmi jogot

A kijevi törvényhozás megszavazta tegnap a parlamenti képviselők mentelmi jogának eltörlését tartalmazó alkotmánymódosítást.