Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Ügyvezető elnököt váltott az MPP

2019. szeptember 5., csütörtök, Belföld

Sorbán Attila Örsöt, az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) egyesület elnökét választotta ügyvezető elnökévé tegnap az erdélyi Magyar Polgári Párt (MPP).

A párt országos elnökségének Kápolnásfaluban tartott ülésén Mezei János pártelnök megvonta bizalmát Salamon Zoltántól, a párt korábbi ügyvezető elnökétől, aki ezt követően, még a bizalmi szavazás előtt benyújtotta lemondását. „Egységes, tettre kész csapattal kell nekivágnunk a jövő évi kampányidőszaknak, hogy az önkormányzati választásokon jó eredményeket érhessünk el, mert folytatni akarjuk az erdélyi magyarság érdekében végzett munkánkat!” – fogalmazott a párt elnöke.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1140
szavazógép
2019-09-05: Belföld - :

A külképviselet volt a célpont

Románia kabuli külképviseletének az egyik munkatársa meghalt, egy másik pedig súlyosan megsebesült a kedd éjszaka történt terrortámadásban. Ramona Mănescu külügyminiszter elmondta, hogy a terrortámadás célpontja egy szigorúan őrzött kabuli városrész, ezen belül pedig a román külképviselet volt.
2019-09-05: Belföld - :

Négy szövetség

Az államelnök-választásokra négy választási szövetség létrehozását hagyta jóvá az Országos Választási Iroda. Az UN OM (Egy ember) a Liberálisok és Demokraták Szövetségéből és a Victor Ponta vezette PRO Románia Pártból áll.