Üzemel a műjégpálya

2019. szeptember 9., hétfő, Közélet

Péntek óta ismét üzemel a kézdivásárhelyi műjégpálya, a közönségkorcsolyázás is újraindult. A belépőjegyek ára változatlan maradt: gyermekeknek és nyugdíjasoknak (valamint a kisgyermekek kísérőinek) 5, felnőtteknek 10 lej.

  • A szerző felvétele
    A szerző felvétele

Máthé Zsolt, a KSE jégkorongszakosztályának vezetője, valamint Márton Sándor alelnök és pályamenedzser az újdonságokról számolt be. Elmondták: a nagy népszerűségnek örvendő Korisulit október elsején szeretnék újraindítani, ezúttal is mintegy 800–850 iskolásra számítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől péntekig majdnem egész délelőtt foglalt lesz a műjégpálya. A Korisulit a négy jégkorongedző váltásban fogja irányítani.

A Hokisuli edzései is elkezdődtek, hétfőn, szerdán és csütörtökön 18–19 óráig zajlanak. Folyamatosan lehet csatlakozni a HC Bikák jégkorongcsapatához, várnak minden 2012 után született fiút vagy lányt. A helyieken kívül gelencei, szentkatolnai és ozsdolai gyermekeket is szeretnének toborozni. A korcsolyatudás nem feltétel, felszerelést biztosítanak. A felnőttbajnokságban a bukaresti Steaua idén is ezen a pályán játssza az „otthoni” mérkőzéseit.

Hozzászólások
Szavazás
Készül-e ön nyaralni idén?eredmények
szavazatok száma 387
szavazógép
2019-09-09: Máról holnapra - Farkas Réka:

Keserű gondolatok becsengetéskor

Kezdődik az új tanév, és milyen jó is lenne, ha arról számolhatnánk be, hogy mindenütt szépen rendbe tett, gondozott iskolákban, óvodákban fogadják a gyermekeket az elkötelezett, jól képzett pedagógusok, a lurkók pedig alig várják, nemcsak hogy barátaikkal találkozzanak, de hogy belekóstoljanak újabb és újabb érdekes, vonzó tudományokba.
2019-09-09: Közélet - Nagy B. Sándor:

Őszi ifjúsági napok Árkoson

Első alkalommal tartotta meg az Őszi ifjúsági napokat az Árkosi Ifjúsági Szervezet (ÁRISZ), az eseményre a szombati faluünnep előtt került sor. A rendezvény programjáról és az ÁRISZ eddigi tevékenységéről Ürmösi-Incze Hunort, a szervezet elnökét és Vajna Ervin árkosi alpolgármestert kérdeztük.