Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Medve miatt borultak

2019. szeptember 12., csütörtök, Belföld

Két személy megsérült kedd este egy Gyergyóalfalu és Gyergyószárhegy között történt balesetben, amely amiatt következett be, hogy a gépkocsi vezetője megpróbált kikerülni egy, az úttesten álló medvét.

  • Fotó: origo.hu
    Fotó: origo.hu

A Hargita megyei rendőrség tájékoztatása szerint a 25 éves gyergyócsomafalvi sofőr a 126-os megyei úton, Gyergyóalfaluból Szárhegy irányába vezette a személygépkocsit. Elmondása szerint ki akart kerülni egy medvét, amely az úttesten állt, de elvesztette ellenőrzését a kormány fölött, és az autó felborult. A balesetben könnyű sérülést szerzett a 25 éves sofőr és utasa, egy 18 éves gyergyóremetei lány. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt kivizsgálás indult.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 1778
szavazógép
2019-09-12: Belföld - :

Nincs miniszter, nincs fizetés

Több ezer család jövedelme kizárólag Klaus Iohannis államfő kénye-kedvétől függ – jelentette ki tegnap egy Facebook-bejegyzésben Mihai Fifor, a Szociáldemokrata Párt (SZDP) főtitkára annak kapcsán, hogy azokban a minisztériumokban, illetve az ezek alá rendelt intézményekben, amelyek ügyvezetőinek kinevezését megtagadta az államfő, nem lehet kiadni a béreket.
2019-09-12: Belföld - :

Drágább élelmiszerek, alacsonyabb infláció

A statisztikai intézet által tegnap közzétett adatok szerint augusztusban 3,9 százalékra mérséklődött az éves inflációs ráta a júliusban jegyzett 4,12 százalékhoz képest. Tavaly augusztushoz mérten az élelmiszerek 5 százalékkal drágultak, a szolgáltatások 4,23 százalékkal kerültek többe, míg a nem élelmiszerek fogyasztói ára 2,98 százalékkal emelkedett.