Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

ÚszásRomán Kupán a szentgyörgyi sportolók

2019. október 4., péntek, Sport

A sepsiszentgyörgyi Ciprian SK két sportolóját, Barabás Andrást és Maria Raluca Artenét nevezte a péntektől vasárnapig sorra kerülő úszó Román Kupa első kiírására, aminek a brassói Mihai Mitrofan Olimpiai Uszoda ad otthont. A megmérettetés az utánpótlás és az ifjúsági kórú versenyzők mellett a felnőtteknek is szól.

  • Raluca Maria Artene
    Raluca Maria Artene

A megyeszékhelyi sportklub közlése szerint a hétvégi eseményen mintegy 300 úszó vesz rész hatvan csapat színeiben, a mezőnyben pedig ott lesz a jövő nyári olimpiai játékokon indulási jogot szerzett Robert Glinţă és Daniel Martin is. A Ciprian SK-tól Maria Raluca Artene az utánpótlás és a felnőtt kategóriában ugrik medencébe, 50 és 100 méter háton. Előbbi próbán a legjobb ideje 31.74 mp, míg utóbbin 1:08:92 perc. Barabás András csak az ifjúságiak között teszi próbára magát, és akárcsak csapattársa, ő is két versenyszámban lesz érdekelt: 50 méter pillangón (26.89 mp) és gyorson (26.30 mp).

„Nagyon nehéz verseny előtt állunk, amin Románia legjobbjai vesznek részt. A legutóbbi országos bajnokságon bemutatott teljesítményünk tükrében mi dobogóra szeretnénk állni, de emellett az időeredményeink javítását is célul tűztük ki” – nyilatkozta érdeklődésünkre Ciprian Grosu edző. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Tart-e a koronavírus-járvány második hullámától?eredmények
szavazatok száma 220
szavazógép
2019-10-04: Sport - :

Gólgazdag mérkőzésen győzött a címvédő (Labdarúgás, Bajnokok Ligája)

Hiába egyenlített háromgólos hátrányból a Salzburg, végül mégis kikapott a címvédő Liverpool vendégeként a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában, míg a Barcelona hátrányból fordítva győzött a vendég Internazionale ellen.
2019-10-04: Sport - :

Halász Bence bronzérmes kalapácsvetésben (Atlétikai világbajnokság)

A kalapácsvető Halász Bence bronzérmet szerzett a dohai atlétikai világbajnokságon. A tavalyi Európa-bajnokságon harmadik Halász a selejtezőben 76,90 méterrel elsőre megdobta a döntős szintet. Ez a magyar atlétika 14. érme, kalapácsvetésben pedig a hetedik.