Szakadékba zuhantak

2019. október 7., hétfő, Belföld

Két versenyző is szakadékba zuhant és meghalt szombaton a Királykő Maratonon. Az Argeș megyei katasztrófavédelmi felügyelőség jelentése szerint a két versenyzőt Dâmbovicioara település közelében egy szakadékban találták meg.

A 45 éves Hargita megyei nő nem reagált a hegyimentők újraélesztési kísérletére. A másik balesetet szenvedett versenyző – egy 39 éves kolozsvári férfi – életben volt, amikor megtalálták, de a mentés során ő is meghalt. A 14. alkalommal megrendezett maraton pályája megkerüli a Királykő-hegységet, a Brassó megyei Zernyestről induló versenyzőknek a maratoni táv lefutása során 2250 méteres szintkülönbséget is le kell küzdeniük.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesznek-e újabb szigorítások a koronavírus-járvány miatt Romániában?
eredmények
szavazatok száma 210
szavazógép
2019-10-07: Belföld - :

Az RMDSZ nem lépne kormányra

Ha átmegy a bizalmatlansági indítvány, az RMDSZ nem kíván kormányra lépni, ez ügyben nem is állított semmiféle feltételt, de támogat egy liberálisok köré épülő kabinetet – jelentette ki tegnap Kelemen Hunor.
2019-10-07: Belföld - :

Tragédia az országúton

Frontálisan összeütközött egy kamion és egy kisbusz szombaton Ialomița megyében a DN2A jelzésű országúton, Slobozia és Urziceni között, Balaciu község Sfîntu Gheorghe településének közelében.