Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Tragédia az országúton

2019. október 7., hétfő, Belföld

Frontálisan összeütközött egy kamion és egy kisbusz szombaton Ialomița megyében a DN2A jelzésű országúton, Slobozia és Urziceni között, Balaciu község Sfîntu Gheorghe településének közelében.

Az utóbbi időszak eddigi legsúlyosabb közlekedési balesetében tízen meghaltak, heten megsérültek. Az előzetes vizsgálatok szerint a balesetet a kamion vezetője okozta, aki vélhetően elaludt a kormánynál, járműve pedig áthajtott a szembejövő sávba, ahol frontálisan ütközött a kisbusszal. A tragédiát követően Răzvan Cuc közlekedési miniszter is megszólalt. Facebook-bejegyzésében közölte: ellenőrzések sorozata következik, hogy kiszűrjék azokat a cégeket, amelyek sofőrjei nem tartják be a törvényt.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 2284
szavazógép
2019-10-07: Belföld - :

Szakadékba zuhantak

Két versenyző is szakadékba zuhant és meghalt szombaton a Királykő Maratonon. Az Argeș megyei katasztrófavédelmi felügyelőség jelentése szerint a két versenyzőt Dâmbovicioara település közelében egy szakadékban találták meg.
2019-10-07: Sport - :

Veszített idegenben a Kézdivásárhelyi SE (Labdarúgás, 3. Liga)

Nem tudta kihasználni lehetőségeit, gyenge színvonalú mérkőzésen egygólos vereséget szenvedett a Kézdivásárhelyi SE a Sporting Lieşti otthonában a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában.