Magyar szurkolókra támadtak Splitben

2019. október 10., csütörtök, Világfigyelő

Megrongáltak egy magyar rendszámú autót és magyar futballszurkolókra támadtak horvát huligánok tegnap Splitben, egy nappal az Európa-bajnoki selejtező előtt – közölte a helyi rendőrség.

Délelőtt egy magyar rendszámú furgonnak betörték két ablakát, a gépjárműben senki sem tartózkodott. A rendőrség három gyanúsítottat vett őrizetbe. Délután két magyar szurkolóra támadtak huligánok az utcán. A rendőrség azonnal közbelépett és két embert letartóztatott, az incidensben senki nem sérült meg. Mindkét esetben bűnügyi nyomozás indult az elkövetők ellen. A világbajnoki ezüstérmes Horvátország vendégeként a magyar labdarúgó-válogatott ma Splitben játssza következő Európa-bajnoki selejtezőjét.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1491
szavazógép
2019-10-10: Világfigyelő - :

Lövöldözés Halléban

Lövöldözés volt tegnap a németországi Halle városában, a helyi rendőrség első adatai szerint ketten meghaltak.
2019-10-10: Világfigyelő - :

Kémiai Nobel-díj

A lítiumion-akkumulátor kifejlesztéséért egy amerikai, egy brit és egy japán tudós, John Goodenough, Stanley Whittingham és Josino Akira kapja az idei kémiai Nobel-díjat a Svéd Királyi Tudományos Akadémia tegnapi stockholmi bejelentése szerint.