Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Ügyfélkapu

2019. október 23., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Az adóhatóság közleményben ajánlja az ügyfélkapu nemrég üzembe helyezett szolgáltatását, amely révén online kérhetik az adófegyelmi igazolást (cazier fiscal) mind a fizikai, mind a jogi személyek.

  • Fotó: Realitatea de Neamt
    Fotó: Realitatea de Neamt

A hatóság megjegyzi, hogy az elektronikus ügyfélkapu napi 24 órában igénybe vehető, és egy sor adóügyi információ elérhető a regisztrált adófizetők számára.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2163
szavazógép
2019-10-23: Pénz, piac, vállalkozás - :

Kárpát-medencei gazdasági rendezvény (Konferencia és kiállítás)

A CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség a magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával harmadik alkalommal szervezte meg a kárpát-medencei összmagyarság legjelentősebb gazdasági rendezvényét, a Kárpát-medencei Gazdasági Konferencia és Kiállítást, vagyis a Kárpát EXPOrt-ot. A budapesti Millenáris Parkban megvalósuló szakmai esemény keretében mintegy háromszáz hazai és határon túli – közöttük háromszéki – vállalkozás mutatkozott be.
2019-10-23: Pénz, piac, vállalkozás - :

Vezető nélküli busz

Kolozsvár lehet az első hazai város, amely bevezeti a járművezető nélküli tömegközlekedési buszokat – jelentette be Emil Boc polgármester.