Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Sztrájkot jelentettek a Lufthansánál

2019. november 7., csütörtök, Világfigyelő

A Lufthansa 1300 járatot törölt a német légiutas-kísérők független szakszervezete mára és holnapra bejelentett sztrájkja miatt. Több budapesti járatot is töröltek.

A német légitársaság tegnapi közleménye szerint a november 7-én nulla órai kezdettel meghirdetett 48 órás sztrájk miatt ma az eredetileg tervezett 3000 járat helyett 2300 járat közlekedik majd, holnap pedig a tervezett 3000 helyett 2400. A járattörlések 180 ezer utast érintenek. A sztrájk csak a Lufthansa csoport névadó légitársaságát sújtja, többi tagjánál (Eurowings, Germanwings, Brussels Airlines, Austrian Airlines, Lutfhansa Cityline, SWISS, Edelweiss, Sun Express) változatlan a menetrend.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2298
szavazógép
2019-11-07: Világfigyelő - :

Emlékeztetnek a berlini fal maradványai

Az egykori berlini fal maradványai emlékeztetőül szolgálnak arra, hogy nem tekinthető magától értetődőnek sem a szabadság, sem a demokrácia. A fal örökre nyomot hagy Európa arcán – mondta Jens Stoltenberg NATO-főtitkár Brüsszelben tegnap a berlini fal leomlásának 30. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen.
2019-11-07: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Összefogás a rászorulók megsegítésére (Háromszéken koncertezett Mága Zoltán)

Több mint 28 ezer lej gyűlt össze azon a két jótékonysági koncerten, melyet Mága Zoltán hegedűművész és zenekara adott a hét elején Kovásznán és Kézdivásárhelyen. A támogatói szelvények megvásárlásával a háromszékiek a súlyos balesetet szenvedett kovásznai Khell Zsombor Attila gyógyulásához, illetve a kézdivásárhelyi székhelyű, speciális bánásmódot igénylő felnőttek számára tervezett nappali központ létrehozásához járultak hozzá.