Vicces templomi kiírások

2020. január 11., szombat, Magazin

Az aleteia.org katolikus honlap vicces összeállítást közölt olyan templomi kiírásokkal, amelyek a híveknek adnak tájékoztatást különféle közérdeklődésre számot tartó témában.

Mindazok számára, akiknek vannak gyermekeik, de nem tudnak róla, van egy berendezett szoba játékokkal.

Kedves Hölgyek, ne feledkezzenek el a jótékonysági vásárról. Itt az idő megszabadulni a lakásukat megtöltő felesleges dolgoktól. Hozzák el a férjeiket is!

Az önbizalom erősítésére létrejött csoport csütörtök este hét órakor találkozik a plébánián. Kérjük, a hátsó ajtót használják!

Az Imádság és böjt lelki gyakorlat részvételi díja tartalmazza az étkezések költségét is.

Pénteken este hét órakor az oratóriumba járó gyermekek a plébánia nagytermében előadják Shakespeare Hamletjét. Kérjük Önöket, vegyenek részt a tragédiában!

A mai hittanóra témája: Jézus a vízen jár. A holnapi téma: Keressük Jézust.

Csütörtök este a plébánia nagytermében babgulyás a vacsora. Utána koncert.

A hatvanon felüliek kórusa egész nyáron szünetel, az egész plébánia hálás nekik.

A plébános meggyújtja a gyertyáját az oltáron álló gyertyáról. A diakónus meggyújtja a gyertyáját a plébánoséról, majd megfordul, és egyesével meggyújt­ja az első sorban ülő híveket.

A próféciáról szóló találkozó előre nem látható okok miatt elmarad.

A plébániák közti kosárlabda-bajnokság következő meccse szerda este lesz: Gyertek, szurkoljatok nekünk, miközben megpróbáljuk legyőzni Krisztus Királyt!

Kérem, adományaikat tegyék a borítékba, a halottakkal együtt, akikre emlékezni szeretnének. (deluxe.cafeblog.hu)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye az iskolakezdésről?eredmények
szavazatok száma 1037
szavazógép
2020-01-11: Magazin - :

Egy soproni királyné-koronázásról (17. századi nyomtatványra bukkantak)

Olyan 17. századi nyomtatvány került az Országos Széchényi Könyvtárba (OSZK), amely a Szent Korona-kutatás számára is újdonságot hozhat.
2020-01-11: História - :

Trianon előnyeit ecseteli egy történész (Úgy véli, az országcsonkítás kedvezően hatott a nemzetgazdaságra)

Pósán László fideszes országgyűlési képviselő és történész reagált Gyáni Gábornak az Élet és Irodalomban megjelent döbbenetes cikkére, amelyben részben az ország megcsonkításának áldásos hatásairól értekezett a balliberális történész. Gyáni gondolata szerint a fejletlenebb területek elvesztésével ballaszttól szabadult meg az ország. Pósán László szerint, ha így gondolkodik a baloldal, akkor csak idő kérdése lehet, mikor fogja valaki ugyanezt mondani egyes borsodi, szabolcsi, nógrádi vagy baranyai térségekről.