Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Lezárták a caracali vádiratot

2020. január 14., kedd, Belföld

A főügyészség Facebook-oldalán olvasható közlemény értelmében a caracali gyilkosságok ügyében a nyomozást folytató Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség tegnap lezárta és elküldte a vádiratot Bogdan Licu legfőbb ügyésznek, hogy vizsgálja meg annak törvényességét és megalapozottságát.

  • Fotó: evz.ro
    Fotó: evz.ro

A caracali gyilkosságok gyanúsítottját, Gheorghe Dincăt Alexandra Măceşanu és Luiza Melencu meggyilkolása miatt állítják bíróság elé. Az országos igazságügyi orvostani intézet által végzett DNS-elemzést követően megállapítást nyert, hogy a Gheorghe Dincă fémhordójából származó hamuban talált csontdarabok 99,93 százalékos valószínűséggel az Alexandra Măceşanuéi, Luiza Melencu ügyében azonban nem járt sikerrel a DNS-vizsgálat.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2297
szavazógép
2020-01-14: Belföld - :

Véget ért a vakáció

Az óvodások és iskolások számára tegnap elkezdődött a 2019–2020-as tanév második szemesztere. Ez alkalomból Monica Anisie oktatási miniszter sok sikert kívánt a tanulóknak és pedagógusaiknak.
2020-01-14: Belföld - :

Hírsaláta

BEOSZTOTTAK ÉS CSALÁDTAGOK. Az egész országra kiterjedő ellenőrzéseket helyezett kilátásba Marcel Vela belügyminiszter, miután bebizonyosodott, hogy a Dolj megyei katasztrófavédelmi felügyelőségnél 101 alkalmazottat rokoni szálak fűznek egymáshoz.