Három kocsi ütközött

2020. január 14., kedd, Közélet

Mindössze anyagi károkkal úsztak meg egy balesetet azok a járművezetők, akiknek autói vasárnap délután ütköztek össze.

A rendőrségi beszámoló szerint a 112-es sürgősségi hívószámon jelezték, hogy Kökös területén három gépkocsi ütközött össze. A helyszínelés nyomán kiderült, a balesetet a figyelmetlenség okozta, az érintett járművezetők ugyanis elmulasztották betartani a biztonságos követési távolságot. Mindhárom sofőrt alkoholteszt­nek vetették alá, egyikük sem fogyasztott alkoholt – közölte a megyei rendőr-felügyelőség. (dvk)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?








eredmények
szavazatok száma 1305
szavazógép
2020-01-14: Közélet - Bokor Gábor:

Hanyagadó Kovásznán

Kovászna város helyi tanácsának döntése értelmében többletadóval sújthatók azok a tulajdonosok, akik nem gondozzák kellőképpen területeiket. A 2018-ban hozott 166-os határozat értelmében az elhanyagolt területek utáni adót akár ötszörösére is lehet emelni. Ugyanígy büntethetők az elhanyagolt épületek tulajdonosai is.
2020-01-14: Kármentő - Váry O. Péter:

Róka a városban

A nyomtatott sajtóban is megjelent, de szombat óta már a virtuális térben vonz nagy nézettséget pár fénykép. A felvételek Sepsiszentgyörgy központjában, az Erzsébet parkban készültek reggel nyolc óra körül. Egy rókát látni rajtuk, amint szájában zsákmányával igyekszik kotoréka felé.