Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Többet érnek az utalványok

2020. február 12., szerda, Belföld

Döntő házként elfogadta tegnap a képviselőház azt a törvénytervezetet, amely a jelenlegi 15,18 lejről 20 lejre emeli az élelmiszer-utalványok értékét.

  • Fotó: impact.ro
    Fotó: impact.ro

A javaslat 267 támogató szavazatot kapott. Az intézkedés a Hivatalos Közlönyben való megjelenésétől számított következő hónap első napjától lép érvénybe. A tervezetet Valeriu Steriu szociáldemokrata párti képviselő kezdeményezte, és valamennyi parlamenti frakció támogatta azt.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 2386
szavazógép
2020-02-12: Belföld - :

Áttörés következhet?

Döntő házként fogadta el a képviselőház azt az RMDSZ-es törvénykezdeményezést, amely a visszaszolgáltatott javak valós értékfelmérését biztosítaná, valamint arra kötelezné az államot, hogy visszaszolgáltatási folyamatban bizonyítsa be, nem jogtalanul kobozta el a tulajdont. A tervezetet Apjok Norbert képviselő dolgozta ki, és Szabó Ödön frakcióvezető-helyettes kiegészítő javaslataival fogadta el a parlament alsóháza.
2020-02-12: Belföld - :

Ismét hírtévét bírságoltak

Tízezer lejre bírságolta a Realitatea Plus televíziót az Országos Audiovizuális Tanács a hiteles információszolgáltatás szabályának megszegéséért egy erdélyi tulajdonvitával kapcsolatos adásban.