Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

160 éves a Székely Mikó KollégiumSportnap a Szabó Kati Sportcsarnokban

2020. február 13., csütörtök, Sport

A sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégium fennállásának 160. évét ünneplő eseménysorozat zárómomentumaként február 15-én, szombaton sportnapra kerül sor a Szabó Kati Sportcsarnokban, amelyen az iskola jelenlegi tanulói különböző sportágakban – labdarúgás, kosárlabda és kézilabda – mérik össze tudásukat a tanintézmény véndiákjaival.

A hagyományteremtő szándékkal életre hívott eseményen közel hatvan mostani diák, mintegy tíz testnevelő tanár és nem utolsósorban mintegy hatvan volt mikós növendék vesz részt. A sportcsarnokbeli jó hangulatról a nagy számban várt szurkolók, nézők mellett a Sport All Z-Dance táncosai gondoskodnak majd.

A mikós sportnap tervezett programja: * 9 óra – ünnepélyes megnyitó, kezdetét veszi a minifocitorna * 11 óra – kézilabda-mérkőzések * 11.30 óra – kosárlabda-mérkőzések * 13 – gálaműsor (véndiáktorna- és Sport All Z-Dance táncbemutató) * 14 óra – döntők (mindhárom sportágban) * 16.45 óra –  díjkiosztó. Párhuzamos események: * 11.30 óra – József Álmos dedikálja A Székely Mikó Kollégium képes története című könyvét * 12 óra – A Székely Mikó Kollégium egykori tanárai film vetítése (mindkét eseménynek a Sepsi OSK konferenciaterme ad otthont). (t)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 1911
szavazógép
2020-02-13: Sport - Tibodi Ferenc:

Mától Incze Krisztának is szurkolhatunk (Birkózás, Európa-bajnokság)

Hétfőtől vasárnapig Róma ad otthont a kötött-, szabadfogású és női felnőtt birkózó Európa-bajnokságnak, amelynek a sepsiszentgyörgyi Incze Kriszta révén háromszéki résztvevője is van. A Sepsi-SIC sportolója tavaly ezüstéremmel zárta a bukaresti rendezésű kontinenstornát, ezt az eredményt próbálja most túlszárnyalni.
2020-02-13: Sport - :

A könnyebbik csoportba kerültek a magyar lányok (Vízilabda)

A legutóbbi Európa-bajnokságon hatodik görögökkel, az izraeliekkel, az új-zélandiakkal és egy ázsiai csapattal lesz egy csoportban a magyar női vízilabda-válogatott a márciusi trieszti olimpiai selejtezőn, amely az utolsó kvótaszerző torna.