Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Határidő

2020. február 26., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Az adóhivatal közleményben hívja fel az adófizetők figyelmét, hogy május 25-ig kell benyújtaniuk az egységes adóbevallást.

  • Fotó: Libertatea
    Fotó: Libertatea

A szabadfoglalkozásból, szerzői jogdíjból, bérbeadásból, mezőgazdasági tevékenységből és egyéb, a törvény által előírt forrásból (például osztalék) származó jövedelmeket, ugyanakkor az idei év becsült jövedelmét kell bevallani. Az adóbevallási ív formanyomtatványon, de elektronikusan is benyújtható.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2348
szavazógép
2020-02-26: Pénz, piac, vállalkozás - :

Új StartUp-pályázat

Kovászna Megye Tanácsa az Aktív Polgárság Erőforrás Központtal és a Szociális Innovációért Egyesülettel közösen új gazdaságélénkítő európai uniós pályázatot indít útjára. A Social Economy StartUp újonnan induló, fenntartható szociális vállalkozások számára nyújt vissza nem térítendő finanszírozást.
2020-02-26: Pénz, piac, vállalkozás - :

Az energiaszolgáltatás liberalizációja

Románia köteles liberalizálni az energiaszolgáltatást – jelentette ki Virgil Popescu szaktárcavezető. A földgázszolgáltatás liberalizációja július 1-jétől, az áramszolgáltatásé december 31-től esedékes, ellenkező esetben az Európai Unió kötelezettségszegési eljárást indíthat Románia ellen.