Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Magyarországon is megjelent a koronavírus-fertőzés

2020. március 5., csütörtök, Világfigyelő

Megvan az első fertőzött, sőt, mindjárt kettő is van, akit koronavírus-fertőzés miatt egészségügyi intézménybe kellett szállítani – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök tegnap kora este, miután részt vett az operatív törzs ülésén a Belügyminisztérium épületében.

  • Ülésezett az operatív törzs. Fotó: MTI
    Ülésezett az operatív törzs. Fotó: MTI

Iráni diákokról van szó, egyelőre tünetmentesek, de a Szent László Kórházba szállították őket. Mától kezdődően a védekezés szakaszába léptek. Minden nap délben ülésezik az operatív törzs, és utána tájékoztatják a sajtót – mondta a kormányfő. Hozzátette: az operatív törzs megállapította, hogy a védekezéshez minden szükséges személyi, tárgyi és jogi feltétel, a megfelelő létszámú orvos és ápoló, eszközök és jogszabályok rendelkezésre állnak.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 1976
szavazógép
2020-03-05: Világfigyelő - :

Értékelik a magyar álláspontot (Illegális bevándorlás)

Általános európai megközelítéssé vált az illegális bevándorlással szembeni magyar álláspont, de ha nem folytatják keményen, nagy baj lesz – mondta Orbán Viktor miniszterelnök tegnap Prágában, a visegrádi országok kormányfői csúcstalálkozóján.
2020-03-05: Világfigyelő - :

Tábori felszereléssel segítenek

Románia egymillió lej értékű tábori felszereléssel segíti a görög hatóságokat a migrációs válság kezelésében – jelentette be tegnap Marcel Vela belügyminiszter.