JegyzetA ,,nyelvész" közbeszól...

2007. július 14., szombat, Világfigyelő
Magyarország — Gyurcsány Ferenc fölötte ,,áldásos" ténykedése, az SZDSZ-es gnómok uralgása nyomán — a röhej országává válik.

Nem volt elég a múlt esztendei szégyenletes októberi rendőri terrorsorozat, nem volt elég a dilettantizmus és a szemérmetlen tolvajkodás ,,balos" általánosítása, nem volt elég a lassan szenilissé váló Horn Gyula kitüntetésének erőltetése, nem volt elég a homoszexuálisok magamutogató, ízléstelen idétlenkedése az Andrássy úton, nem volt elég Horváth Ágnes ,,szanitécnő" mindmegannyi marháskodása, az ámokfutást megállítani szándékozó népszavazás ellenében kifejtett gáncsoskodás, most már az alkotmányos rend utolsó cövekjei is kirúghatók a magyar ugarból: jelentkezik egy Kálmán László nevű állítólagos ,,nyelvész", s a Fidesz kezdeményezte népszavazási kérdések ,,semlegesítésére" ellenkérdéseket juttat el az országos választási bizottsághoz (szándékosan nem írom nagybetűkkel a jobbágyhivatal nevét), s nem akárhogyan, hanem a határidő lejárta utáni percben, elektronikus úton. Az Akadémia munkatársa (ennek azért még jó lenne utánanézni) úri passióból — ő mondja! — megfordítja a Fidesz kérdéseit, s úgy juttatja el Szigeti Péteréknek, mint egy igazi ,,magyar nábob", üzenetben.

Ha ezt komolyan veszi a testület, majd az alkotmánybíróság, akkor nyugodtan hatályon kívül lehet helyezni Magyarország alkotmányát, s Gyurcsány és Kóka ,,házi áldását" kell vezérlő politikai elvvé tenni drága ,,mostohaanya országunkban". Melyet egyre jobban sajnálunk, s lassan odáig jutunk el, hogy már nem mondjuk mi, kisebbségiek, hogy rosszkor és rossz helyre születtünk. Ilyen azért még nem volt az elmúlt nyolcvan esztendőben, de úgy látszik, mindennek eljön az ideje, mint a bibliai tíz- és hétcsapásoknak is.

Hogy ki lehet ez a Kálmán László? Én nem tudom azt, nem is dolgom tudni, remélem, hogy Vízi E. Szilveszter akadémiai elnök megnézi hamarost, kit fizet a magyar nemzet Széchenyi alapította legfelsőbb tudományos fóruma, de nem is ez az érdekes, hanem az, ahogyan Gyurcsány Ferenc föllelkesedett, támogatásáról, pártja és kormánya teljes segítségéről biztosította a gyanús fizimiskájú ,,nyelvészt", s ezt tette Gusztos Péter is, az SZDSZ legelszántabb alvezére és ideológusa, a homoszexuálisok vértes védelmezője.

Ami ott történik, az már lassan követhetetlen és értelmezhetetlen. Gyurcsány eddig soha nem tapasztalt ellenkampányt ígér a Fidesz-kezdeményezés elhárítására. Hát igen, ehhez tényleg kell már a százmilliós páncélautó. Az állítólagos három. Lévén, hogy Sólyom László köztársasági elnök a maga részéről visszautasította, a másik kettőt Kókának és Gusztosnak kell adni! Esetleg Horn Gyulának az egyiket, rövid használatra...?

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 436
szavazógép
2007-07-14: Világfigyelő - x:

A Fidesz beadványa volt az első

Bizonyítható, hogy a Fidesz pontosan egy perccel korábban nyújtotta be újból a három népszavazási kérdését, mint Kálmán László magánszemély, tehát ha az Országos Választási Bizottság (OVB) hű lesz eddigi gyakorlatához és az alkotmánybíróság útmutatásához, az ellenzéki párt által újból benyújtott beadványt kell először hitelesítenie.
2007-07-14: Világfigyelő - x:

Tovább romlott az MSZP és a kormány megítélése

Tovább romlott az MSZP és a kormány megítélése, a szocialista párt támogatottsága 20 százalék alatti — derül ki a Századvég és a Forsense július 3. és 10. között végzett telefonos vizsgálatából.