Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Túraautó-világkupaMichelisz hosszabbított a Hyundaijal

2020. március 18., szerda, Sport

Szerződést hosszabbított a Hyundai gyári csapatával a túraautó-világkupa (WTCR) címvédője, Michelisz Norbert.

A 35 éves magyar versenyző Facebook-oldalán jelentette be hétfőn, hogy a 2020-as idényre is aláírt a BRC Hyundai istállónál. „A pillanat, amire már nagyon vártunk” – írta bejegyzésében Michelisz, hozzátéve, hogy bár tavaly megnyerte a világkupát, hisz abban, hogy az idén még gyorsabbak lehetnek. Az anyaországi versenyző tavaly a 30 futamból ötöt nyert meg, és végül 370 ponttal, 21 pontos előnnyel lett világkupagyőztes.

A WTCR idei szezonjának az első versenyhétvégéjét a Hungaroringen rendezték volna április végén, azonban a koronavírus-járvány miatt ezt törölni kellett, a sorozat promótere pedig jelezte, nincs arra mód, hogy egy későbbi időpontban pótolják az eseményt, így ebben az évben biztosan nem lesz magyar állomása a világkupának.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 2330
szavazógép
2020-03-18: Sport - :

Gálos Roland tokiói kvótát szerzett (Ökölvívó olimpiai selejtező)

Az 57 kilogrammos csoportban szereplő Gálos Roland megnyerte nyolcaddöntőjét, így olimpiai kvótát szerzett hétfőn este a londoni európai kvalifikációs ökölvívótornán.
2020-03-18: Sport - :

Sportvilág

Olimpia. A japánok 70 százaléka a koronavírus-járvány miatt már nem hisz abban, hogy Tokió otthont adhat a nyári olimpiának. Egy felmérés szerint a megkérdezetteknek csak 24,5 százaléka bízik abban, hogy a tervek szerint sor kerül az ötkarikás játékokra. A mintegy 11 ezer sportolót megmozgató olimpia július 24-től augusztus 9-ig tart, a paralimpiát két héttel később rendezik.