Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Bűnvádi eljárás a nőgyógyász ellen

2020. március 23., hétfő, Közélet

Bűnvádi eljárást indítanak ragályos betegség leküzdésének akadályozása miatt a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház alkalmazottja ellen, akinek COVID-19 tesztje március 21-én pozitívnak bizonyult – közölte vasárnap a megyeszékhelyi bíróság mellett működő ügyészség.

  • Albert Levente felvétele
    Albert Levente felvétele

Közleményükben leszögezik, a megyei kórház szóban forgó nőgyógyásza márciusban Ausztriában járt, mely térség kockázati zónának számít, és ebben a vonatkozásban az országba való visszatéréskor kötelező az otthoni elszigetelődés. Az eset kivizsgálását a megyei és a helyi rendőrség végzi ügyészségi felügyelet alatt. (fekete)

Hozzászólások
Szavazás
Tart-e a koronavírus-járvány második hullámától?eredmények
szavazatok száma 105
szavazógép
2020-03-23: Közélet - :

Csalók kopogtatnak

Csalók kopognak be lakásokba különböző indokokkal – érkeztek jelzések a közösségi oldalakon, és szerkesztőségünket is keresték már ez ügyben: a csalók azzal jelentkeznek, hogy koronavírus ellen fertőtlenítenek.
2020-03-23: Belföld - :

Tovább nőtt a fertőzöttek száma

Újabb 143 koronavírus-fertőzést jelentettek be a hatóságok, így országos szinten 576-ra nőtt a koronavírussal igazoltan fertőzöttek száma – jelentette be hétfőn délben a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS). Eddig 4 halálos áldozatot követelt a járvány, az új fertőzöttek életkora 5 és 76 év közötti, közülük 15 személyt intenzív osztályon kezelnek, 7 személy állapota válságos. A betegek közül 73-an már meggyógyultak és kiengedték őket a kórházból.