Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elmaradnak a Szent György Napok, bezárnak a játszóterek

2020. március 23., hétfő, Közélet

A sepsiszentgyörgyi Készenléti Bizottság hátfői döntése alapján idén elmaradnak a Szent György Napok, az erre szánt összegből a családorvosoknak és mindazoknak, akik a közösségért dolgoznak, védőfelszereléseket és tisztítószereket vásárolnak.

Arról is határoztak, hogy lezárják a játszótereket, elkerítik a parkba kihelyezett padokat, ideiglenesen bezárják a Supeco üzlet mögötti orosz piacot. Mindezzel azt szeretnék elérni, hogy mindenki maradjon otthon a saját egészségének megóvása érdekében. Az intézkedések mától lépnek érvénybe és a sürgősségi helyzet végéig tartanak. (-kas)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 1976
szavazógép
2020-03-23: Belföld - :

Tovább nőtt a fertőzöttek száma

Újabb 143 koronavírus-fertőzést jelentettek be a hatóságok, így országos szinten 576-ra nőtt a koronavírussal igazoltan fertőzöttek száma – jelentette be hétfőn délben a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS). Eddig 4 halálos áldozatot követelt a járvány, az új fertőzöttek életkora 5 és 76 év közötti, közülük 15 személyt intenzív osztályon kezelnek, 7 személy állapota válságos. A betegek közül 73-an már meggyógyultak és kiengedték őket a kórházból.
2020-03-24: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Ügyfélfogadás
Értesítjük hirdető ügyfeleinket, hogy a koronavírus-járvány miatt mind az apróhirdetési, mind a reklámirodánk naponta 11–14 óra között tart nyitva. 14 óra után kizárólag gyászjelentőt fogadunk el, a szöveget, kérjük, küldjék el a korrektura@3szek.ro címre, az ellenértékét pedig másnap a fent jelzett időintervallumban kell törleszteni.
Háromszék