Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Változott a nyilatkozat modellje

2020. március 26., csütörtök, Belföld

Frissítették a kijárási korlátozások ideje alatt felmutatni szükséges, saját felelősségre írt nyilatkozat modelljét - közölte a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).

 

Az új formájú nyilatkozat kitöltéséhez kevesebb adatra van szükség. A minta megtalálható a https://stirioficiale.ro/ weboldalon, és online is kitölthető, majd ki kell nyomtatni és alá kell írni. A saját felelősségre írt nyilatkozat elérhető itt: http://s9.ro/154u , a munkáltatói igazolás pedig itt: http://s9.ro/154y .

A nyilatkozat ugyanakkor kinyomtatható és kitölthető kézírással, illetve kézzel is meg lehet írni, ez esetben azonban figyelni kell arra, hogy tartalmazza a mintában fellelhető valamennyi elemet - hangsúlyozza a GCS.

A kitöltött és aláírt dokumentumot – a hatóságok kérésére – elektronikus eszközről is be lehet mutatni – jegyzi meg a közlemény.

A saját felelősségre írt nyilatkozat vagy a munkáltatói igazolás mellett a személyi igazolványt is fel kell mutatni a hatóságok képviselőinek, akik le is fotózhatják ezeket.

A testület ugyanakkor felhívja a figyelmet, hogy az ilyen dokumentumokat generáló egyetlen más elektronikus platform sem rendelkezik a kormányzati hatóságok jóváhagyásával, nem ezek együttműködésével készült, ezért használatuk kockázatos lehet.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 1975
szavazógép
2020-03-26: Belföld - :

Tovább nő a fertőzöttek és halottak száma

Románia területén 1029 személynél mutatták ki eddig a koronavírussal való fertőződést, közülük 17-en meghaltak - közölte a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS). A legutóbbi jelentés óta 123 új esetet jegyeztek. Az új fertőzöttek 7 és 87 év közöttiek. Külföldön összesen 11 román állampolgár hunyt el koronavírus-fertőzésben, egyikőjük Paul Goma híres disszidens román író.
2020-03-27: Nyílttér - :

A karantén és a postások (Szóvá tesszük)

Tudom, hogy már a csapból is a koronavírus folyik, és semmiképpen nem pánikkeltésként osztom meg az alábbi történetet, hanem mert az idősebb korosztály védelme érdekében fontos lehet.