Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Rendkívüli tanácsülés összehívását kérik

2020. április 1., szerda, Közélet

Tegnap Ilyés Botond történelemtanár, az Erdélyi Magyar Néppárt kézdivásárhelyi önkormányzati képviselője az EMNP öttagú frakciójának nevében azt kezdeményezte, hogy Bokor Tibor polgármester hívjon össze minél rövidebb időn belül rendkívüli testületi ülést.

Az önkormányzati képviselő azt szeretné, hogy hozzanak határozatot arról, hogy a vesztegzár által szociálisan érintett, munka és jövedelem nélkül maradt polgárokat a város büdzséjéből alapélelmiszerekkel segítsék. (iochom)

Hozzászólások
Szavazás
Tart-e a koronavírus-járvány második hullámától?eredmények
szavazatok száma 184
szavazógép
2020-04-01: Kármentő - Bokor Gábor:

Szúnyogból elefántot Kovásznán

Kovászna gazdasága számára – országos érdekeltségű fürdővárosként – létfontosságú az idegenforgalom, a városban rövidebb-hosszabb ideig időző turisták jelenléte. A vendégfogadásra berendezkedett vállalkozások, de az önkormányzat is folyamatosan dolgozik azon, hogy vonzó körülményeket teremtsen a városba érkezőknek
2020-04-01: Közélet - Váry O. Péter:

A közbiztonság érdekében

Az utóbbi napokban egyre több boltba törtek be, de magánlakásokban is egyre sűrűbben fordulnak meg tolvajok: a kijárási tilalom bevezetése óta a közbiztonság Sepsiszentgyörgyön, de Háromszék-szerte is nagyon sokat romlott. A rend helyreállításának lehetőségeiről Antal Árpád polgármestert kérdeztük.