Szünetel az ügyfélfogadás

2020. április 1., szerda, Közélet

Szünetel az ügyfélfogadás a Kovászna megyei kataszteri hivatalban. Az intézmény irodáiba a szükségállapot feloldásáig nem léphetnek be az ügyfelek – közölte a hivatal tegnapi tájékoztatójában, Gianina Maria Sîrmă aláírásával.

Az ügyintézés postai vagy elektronikus úton kézbesített küldemények révén zajlik. Ugyanakkor hívásközpont működtetéséről számolnak be a közleményben, a lehetőséget hétfőtől csütörtökig 8–16.30 óra között, pénteken 8–14 óra között lehet igénybe venni.

Az elérhetőségek:
* sepsiszentgyörgyi iroda: telefon: 0267 314 578, 0267 312 288, e-mail: cv@ancpi.ro
* kézdivásárhelyi iroda: te­lefon: 0267 362 663, e-mail: bcpi.targusecuiesc@ancpi.ro
* bodzafordulói iroda: telefon: 0267 370 641, e-mail: bcpi.intorsurabuzaului@ancpi.ro.

Az intézkedés egyenlő módon szolgálja az alkalmazottak és az ügyfelek védelmét. Az érintettek megértését köszönik – áll a közleményben.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1472
szavazógép
2020-04-01: Közélet - :

Mit vihetünk az intézményes karanténba?

Az országos számadatokhoz hasonlóan egyre növekszik Háromszéken is az intézményes karanténba helyezettek száma, ezért nem árt ha tudjuk, mit vihetünk magunkkal a karanténközpontba.
2020-04-01: Közélet - Iochom István:

Elnapolták a tárgyalást (A román állam az ozsdolai közbirtokosság ellen)

Tegnap délelőttre volt kitűzve a kézdivásárhelyi bíróságon a román állam által a pénzügyminisztériumon keresztül az ozsdolai Láros Közbitokosság ellen kezdeményezett per ötödik tárgyalása, a rendkívüli helyzetre való tekintettel május 19-re napolták el a tárgyalást.