Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Zöld bakancs

2020. május 18., hétfő, Kármentő
László Zsuzsa

Na, újra a közösségi oldalról! Írtam már ilyet-olyat róla, közben férfiasan bevallom, hogy függője vagyok. Mostanság meg pláne. Dömping van mindenből.

Ember legyen a talpán, aki minél okosabban kiválasztja magának, ami épp jó neki az adott pillanatban. Sokat segít ebben a helyzetben mindenképp a közösségi oldal, csak ügyesen kell bánni vele. Nem csak most, egyébként is. Mondogatom magamnak is folyton. Szidnak a szeretteim, barátaim, hogy mostanában túl sok mindent posztolok. Igazuk van. (Mondom, hogy felduzzadt bennem a függőség, ajjaj!) Pedig a tökmagos cipóimat még meg sem mutattam... Egy kicsit elsóztam, de a következő már jobb lesz.

Mivel szeretem nagyon a cipőket, táskákat, kiegészítőket és egyebeket, rákattintottam jó párszor a szembejövő reklámokra. Na, kedves nő társaim (és nem csak), valljuk be, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Aztán azóta folyton érkezik mindenről a legoptimálisabb, legújabb ajánlat. De hát, mint mondtam már, magamra vessek. Mintha a világon most épp semmi egyéb nem történne. Persze, eddig is történtek dolgok, de azért a mostani, azt hiszem, egy kicsit több kettőnél. És a reklámok tovább érkeznek. Mindenről, a Facebookon, e-mailben, ahol csak lehet. Értem én, hogy az élet nem áll le, tovább is meg kell élnie mindenkinek. És mindenki azt reklámozza tovább, amije van. De nem tudom, hogy most tényleg az a legfontosabb, hogy milyen zöld színű tűsarkú cipőben fogom sütögetni a legklasszabb serpenyőben a palacsintát? Különben is, inkább zöld színű bakancsot vennék. De a bakancslistámon most pont egyebek szerepelnek. Izland is benne van, de jó lenne előbb azt tudni, hogy a számláimmal jó ideig rendben leszek. Egyébként most derült ki, annyi cuccom van, hogy csak bírjam elhordani, a kiegészítőkről nem is beszélve. De amikor ki kell mennem a lakásból, nagyjából ugyanazt kapom magamra. Kezdtem is megtizedelni újra a ruhatáramat, és rájöttem, hogy tárgy sem kell több a házba. Nem mintha nem remélném, hogy feszíthetek valamikor a legutóbbi szerzeményemben (brassói ócskán vette észre a barátnőm, be is került a zsákmányok közé), de egyelőre csak a kukáig és gyors utakra öltöttem magamra.

Szóval, nem igazán látom magam a legcuccosabb zöld vagy piros tűsarkú cipőben, bocsánat, bakancsban, a legmenőbb parfüm­től illatosan flangálni mostanság. Aztán ugyanabban a szerelésben, a legújabb serpenyőben sütni a palacsintát. A parfüm és a palacsinta amúgy sem kompatibilis, és különben is, a serpenyőim teljesen rendben vannak.

Hozzászólások
Szavazás
Tart-e a koronavírus-járvány második hullámától?eredmények
szavazatok száma 18
szavazógép
2020-05-18: Máról holnapra - Mózes László:

Gyúródás a határon

Alig kezdődött el a vészhelyzet, a hazatérni kívánó román állampolgárok ismét megrohamozták az ország nyugati határát. Sokan kívánnak élni az utazási könnyítésekkel, a magyar–román határon Nagylaknál szombaton nem csupán a várakozási idő nőtt meg – esetenként elérve a tizenkét órát is –, hanem a türelmetlenség és a feszültség is.
2020-05-18: Közélet - Iochom István:

Elutasították Beke István szabadlábra helyezési kérelmét (Székelyföldi terrorvád)

A Brassói Bíróság csütörtökön alapfokon elutasította Beke István feltételes szabadlábra helyezési kérését, megalapozatlannak ítélve azt. 2020. június 23-a után felújítható a kérés. Az ítélet nem végleges. A kirakatper másik elítéltje, Szőcs Zoltán – akit huszonnyolc nappal Beke István után helyeztek vizsgálati fogságba – egy hónappal később kérvényezheti szabadlábra helyezését.