Eltűnt Belgiumban, itthon is keresik

2020. május 19., kedd, Közélet

Itthon és Belgiumban is keresik a hatóságok Németh Anitát.

A 17 éves lány február 18-án tűnt el a belgiumi Hasselt városból. Hozzátartozói vasárnap fordultak a Kovászna megyei rendőrséghez. A hatóságok országos körözést rendeltek el, ugyanúgy Belgiumban is keresik. A rendőrség kéri, aki tud hollétéről, jelentse a 112-es ingyenes sürgősségi hívószámon. A lány 170–175 cm magas, mintegy 55 kg, szőke, kék szemű. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesznek-e újabb szigorítások a koronavírus-járvány miatt Romániában?
eredmények
szavazatok száma 239
szavazógép
2020-05-19: Közélet - Iochom István:

Háromszéki sikerek (István, a király iskolába megy)

Több háromszéki sikerrel zárult az István, a király iskolába megy című, Kárpát-medencei diákok számára meghirdetett tehetségkutató verseny, amelynek eredményét pénteken hirdették ki. A vetélkedőre iskolák csapatai, illetve 6–16 éves iskolások jelentkezhettek. A nyertes csapatok és szólisták együtt adják majd elő Szörényi Levente és Bródy János híres rockoperáját.
2020-05-19: Közélet - :

Lassul a növekedés

A legutóbbi tájékoztatás óta 155 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, és ezzel 17 191-re nőtt a fertőzöttek száma – közölte kedden a stratégiai kommunikációs törzs (SKT). Háromszéken egy újabb fertőzöttet jegyeztek tegnap óta, így 229-re nőtt a betegek száma, Hargita megyében három új beteg került nyilvántartásba (összesen 68 személy), Maros megyében pedig 657 betegről tudnak, ami kettővel nagyobb, mint a tegnapi szám.