Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Kézzel is megírható a nyilatkozat

2020. május 20., szerda, Belföld

A felelősségvállalási nyilatkozat kézzel is megírható, de meg kell jelennie rajta a közzétett típusnyomtatványban fellelhető valamennyi tartalmi elemnek. Amennyiben a nyilatkozatban feltüntetett útvonal változatlan, az irat más napokon is felhasználható, de ez esetben át kell húzni a régi dátumot, és fel kell tüntetni az aznapit – közölte tegnap Facebook-bejegyzésben a Román Csendőrség.

  • Fotó: Facebook / Jandarmeria Romana
    Fotó: Facebook / Jandarmeria Romana

A veszélyhelyzet ideje alatt csak alapos indokkal hagyhatjuk el a települést, például munkavégzés céljából, jótékonysági célból, mezőgazdasági tevékenység végzése céljából, őstermelői termékek értékesítése céljából, más településen levő ingatlan fenntartása vagy hivatalos irat kiváltása céljából, orvosi kezelés céljából, szabadtéri sport- vagy szabadidős tevékenység céljából, bizonyos családi indokok miatt, autóvásárlás, szervizelés vagy kötelező műszaki vizsga elvégeztetése céljából stb.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2147
szavazógép
2020-05-20: Belföld - :

Megnőtt a forgalom a határátkelőknél

Mintegy 39 ezer román és külföldi állampolgár, valamint 21 700 jármű (ezek közül 14 500 teherszállító) lépte át a román államhatárt hétfő reggeltől kedd reggelig – tájékoztatott tegnap a határrendészet. Marcel Vela belügyminiszter kiértékelve a helyzetet, további öt határátkelő megnyitásáról egyeztetett magyarországi hivatali kollégájával.
2020-05-20: Belföld - :

Hírsaláta

KÖZINTÉZMÉNYEK IS MEG­BÜNTETHETŐK. A közintézmények is megbüntethetők a készenléti állapotban, ha nem tartják be a védelmi intézkedéseket – figyelmeztetett Raed Arafat, a Sürgősségi Helyzetek Főosztályának vezetője.