Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Forgalmi bűncselekmények Erdővidéken

2020. május 20., szerda, Közélet

A baróti rendőrök megállítottak egy számtábla nélküli robogót vasárnap hajnali 4 órakor a felsőrákosi bekötőúton. Kiderült, nemcsak a jármű nincs bejegyezve, vezetőjének sincs jogosítványa. Péntek délután a vargyasi rendőrőrs munkatársai ellenőriztek egy számtábla nélküli személygépkocsit a felsőrákosi községi úton.

Ez esetben is kiderült, a 26 éves vezetőnek nincs jogosítványa, az autó forgaslmi engedélyét korábban bevonták. A bardoci őrs munkatársai szombat reggel állítottak meg egy személygépkocsit a községi úton. Ellenőrzéskor kiderült, a kocsi forgalmi engedélyét korábban felfüggesztették, hamis számtáblákat szereltek rá, 21 éves vezetőjének pedig nincs jogosítványa. Mindhárom esetben jogtalan vezetésért, továbbá nem bejegyzett jármű közúti forgalomba hozásáért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. A baróti rendőrök Bölönben is ellenőriztek. Szombat este egy 50 éves nagyon ittas gépkocsivezetőt kaptak el. A férfi leheletében 0,95 mg/l szesztartalmat mért az alkoholszonda. Ittas vezetésért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2108
szavazógép
2020-05-20: Közélet - Hecser László:

Ravatalozóból búcsúztathatnak Nagyajtán

Többévi tervezgetés, pénzügyi előkészítés majd építés után elkészült a nagyajtai ravatalozó. A hétvégi átadáson a járványügyi szigorítások miatt csak a községvezetés és az egyház néhány  képviselője vehetett részt.
2020-05-20: Belföld - :

Megbírságolták Iohannist magyarellenes kirohanása miatt /FRISSÍTVE: Az államfő bíróságon fellebbezi meg a döntést/

Ötezer lejes bírságot szabott ki szerdán hozott határozatában az Országos Diszkriminációellenes Tanács Klaus Iohannis államfőre az „Erdély kiárusításával” kapcsolatos nyilatkozata miatt. A testület nagy szavazattöbbséggel meghozott döntését az elnök megtámadja a bíróságon. Kelemen Hunor RMDSZ-elnök szerint Iohannis kettős mércét alkalmaz az ODT-vel szemben, Marcel Ciolacu házelnök és ideiglenes SZDP-elnök bocsánatkérést vár az államfőtől, az Erdélyi Magyar Szövetség társelnökei méltánytalannak tartják ezt a bírságot.