Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Leütötték az utcán

2020. május 21., csütörtök, Közélet

Harmincnapos előzetes letartóztatásba helyezték egy szerda este Sepsiszentgyörgyön elkövetett rablás elkövetőjét csütörtökön.

  • Szekeres Attila felvétele
    Szekeres Attila felvétele

A 18 éves Dima G. 12 éves társával együtt követett egy hazafelé tartó 32 éves férfit a Váradi József utcában szerda este 10 órakor. Amikor a kiszemelt egy kevésbé megvilágított helyre ért, ököllel hátulról leütötték, s miután az áldozat földre bukott, letépték arany nyakláncát, elvették mobiltelefonját és pénzét tárcájából. A hatóságokat 11 órakor értesítették. A rendőrök rövid időn belül azonosították az elkövetőket. A nagyobbikat őrizetbe vették, a sepsiszentgyörgyi ügyészség csütörtökön kérte előzetes letartóztatását, s a bíróság helyt adott a keresetnek. A kiskorú ügyében értesítették a gyermekvédelmi és szociális igazgatóságot. Az ügyben minősített rablásért folytatják a kivizsgálást. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2125
szavazógép
2020-05-21: Belföld - :

Hungarikum lett a csíksomlyói pünkösdi búcsú

Hungarikummá nyilvánította csütörtöki ülésén a csíksomlyói pünkösdi búcsút és kegyhelyet a Hungarikum Bizottság, elismerve ennek egyedi, vallásos és közösségépítő jellegét – tájékoztat az RMDSZ közleménye.
2020-05-22: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Befejezik a főtér felújítását

Kiadja a napokban a munkakezdési parancsot az önkormányzat, így év végéig befejezik Sepsiszentgyörgy főterén az eddig elmaradt munkálatokat – jelentette be csütörtöki online sajtótájékoztatóján Antal Árpád. A városvezető arról is beszélt, miért különbözik annyira a felújítás alatt álló utcákban a munkálatok ideje.