Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Washington támogatja Ukrajnát

2020. június 18., csütörtök, Világfigyelő

Az Egyesült Államok több mint 60 millió dollár értékű katonai felszerelést küldött Ukrajnának – tájékoztatott tegnap a kijevi amerikai nagykövetség katonai együttműködési irodája.

  • Fotó: cnbc.com
    Fotó: cnbc.com

„Az amerikai biztonsági segítségnyújtás és az Ukrajnával folytatott együttműködés a koronavírus-járvány közepette is folytatódik. Tegnap az Egyesült Államok nagykövetségének katonai együttműködési irodája több mint 60 millió dollár értékű felszerelést – ezek között rádiótelefonokat, lőszereket és Javelin típusú páncéltörő rakétákat – kapott, hogy adja át az ukrán partnereknek. Az Egyesült Államok határozottan Ukrajna mellett áll szuverenitásának és területi integritásának támogatásával az orosz agresszióval szemben” – írta a külképviselet hivatalos Facebook-oldalán.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 976
szavazógép
2020-06-18: Világfigyelő - :

Óvják Putyint

A koronavírus-járvány miatt fertőtlenítő alagúttal védik Vlagyimir Putyin orosz elnök rezidenciáját a Moszkvához közeli Novo-Ogarjovóban – közölte a RIA Novosztyi hírügynökség tegnap.
2020-06-18: Világfigyelő - :

Gócpont egy német húsüzemben

Több száz koronavírus-fertőzött dolgozót találtak egy németországi húsüzemben, az érintett járásban tegnap elővigyázatosságból bezárták az összes óvodát és iskolát. Az Észak-Rajna-Vesztfália tartományi Rheda-Wiedenbrückben működő sertésfeldolgozóban 415 koronavírus-fertőzöttet regisztráltak.