Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Sikeres volt a védekezés

2020. június 19., péntek, Világfigyelő

Sikeres volt a koronavírus-járvány elleni védekezés Magyarországon, sikeresebb, mint Nyugat-Európa számtalan államában – értékelt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter tegnap Budapesten, a kormányinfón, miután 98 nap után véget ért a veszélyhelyzet.

  • Fotó: MTI
    Fotó: MTI

A rendkívüli jogrend tette lehetővé az azonnali és hatékony cselekvést – mondta a tárcavezető, hangsúlyozva: a védekezés azért lehetett sikeres, mert nemzeti egység jött létre, és „új fejlemény”, hogy ez az ellenzék nélkül is létrejöhetett. Közölte, a mostantól érvényes járványügyi készültséget hat hónapra hirdették ki, és háromhavonta vizsgálják felül.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 976
szavazógép
2020-06-19: Világfigyelő - :

Turizmusösztönző terv Spanyolországban

Több mint 4,2 milliárd euró értékű turizmusösztönző tervet ismertetett a spanyol kormányfő tegnap Madridban. „Vezető szerepet töltünk be világszinten. Épp ezért minden lépés, amelyet teszünk, biztonságos lépés lesz” – fogalmazott Pedro Sánchez.
2020-06-19: Világfigyelő - :

Önkormányzati választás Mostarban

Tizenkét év után először őszre újra önkormányzati választást tartanak a hídjáról híres dél-boszniai Mostarban. A várost vezető politikusok eddig nem tudtak megállapodni a hatalom megosztásáról, ezért Bosznia-Hercegovina egyik leglátogatottabb városa vezetés, befektetések és fejlesztések nélkül maradt.