Segítik az árvízkárosultakat

2020. június 29., hétfő, Belföld

Ötmillió lej összegű kártérítést hagyott jóvá legutóbbi ülésén a kormány az elmúlt időszak áradásai által sújtott lakosság számára – ismertette Ionel Dancă.

  • Fotó: Digi24.ro
    Fotó: Digi24.ro

A miniszterelnöki kancellária vezetője szerint a munkaügyi miniszter javaslatára a kormány elfogadott egy határozattervezetet, amely kártérítést nyújt az összesen 29 megyében kárt szenvedett lakosságnak.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1205
szavazógép
2020-06-29: Belföld - :

Bűnvádi eljárás Dragnea ellen

Vádat emelt az Országos Korrupcióellenes Ügyészség Liviu Dragnea ellen a Tel Drum-ügyben; a feltételezett okozott kár 31,3 millió lejre rúg. A testület péntek esti közleménye szerint az ügyészség szervezett bűnözői csoport létrehozásával, kétrendbeli hivatali visszaéléssel, alkalmatlan részvétel formájában elkövetett, európai alapok megszerzéséhez szükséges pontatlan vagy hiányos dokumentumok rosszhiszemű felhasználására való felbujtással vádolja Dragneát.
2020-06-29: Belföld - :

Ősszel voksolunk

Elfogadta a kormány a törvénytervezetet, amely szeptember 27-ére tűzi ki a helyhatósági választásokat – jelentette be Ionel Dancă, a miniszterelnöki kancellária vezetője a csütörtöki kormányülést követően.