Jogosítvány nélkül

2020. szeptember 16., szerda, Közélet

Két jogosítvány nélküli autóvezetőt is tetten értek a hétvégén a rendőrök. Az egyikük – egy 24 éves fiatal – Baróton bukott le, és amellett, hogy nem rendelkezik jogosítvánnyal, még ittasan is ült kormányhoz.

Az ellenőrzés során arra is fény derült, hogy a jármű nincs nyilvántartásba véve, illetve hamis rendszámokkal látták el. A fiatalember ellen négy bűncselekmény alapos gyanúja miatt indítottak bűnvádi eljárást. Vasárnap a nagybaconi egyenruhások állítottak meg Magyarhermányban egy rendszám nélkül közlekedő járművet, amelynek józan vezetőjéről kiderült, hogy nem rendelkezik jogosítvánnyal, illetve az autó nincs nyilvántartásba véve. Ellene is bűnvádi eljárás indult, mindkét bűncselekmény kapcsán. (ndi)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint milyen lesz a járvány negyedik hulláma?eredmények
szavazatok száma 846
szavazógép
2020-09-16: Közélet - :

Pénzt és biciklit loptak

Több mint egyhetes nyomozást követően a sepsiszentgyörgyi rendőrség munkatársai a napokban azonosították egy lopás elkövetőjét.
2020-09-16: Belföld - :

Újabb negatív rekord

Negatív rekordot döntött szerdán a koronavírusos megbetegedések száma, a stratégiai törzs ugyanis 1713 új esetet jelentett, köztük 25-öt Háromszékről. Ezzel megyénkben immár 989-re, országosan pedig 107 ezerre nőtt a járvány kezdete óta igazolt esetszám.