Baleset Ojtozban /FRISSÍTVE/

2020. szeptember 30., szerda, Közélet

Baleset történt szerda délelőtt fél tízkor a 11-es országúton Ojtoz közelében. Egy személygépkocsi és egy kamion ütközött, a balesetben ketten megsérültek.

A helyszínelők az utat teljes szélességében lezárták a forgalom elől, majd az egyik sávon újraindították a forgalmat. A helyszínelés nyomán kiderült, egy 22 éves fiatal autójával Kézdivásárhely irányából Onești felé tartott, amikor egy veszélyes kanyarban elveszítette uralmát a jármű felett, megcsúszott a nedves úton, majd egy szabályosan közlekedő kamionnal ütközött. A figyelmetlen sofőr könnyebben sérült. (dvk/sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a december 6-i parlamenti szavazáson?eredmények
szavazatok száma 1291
szavazógép
2020-09-30: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Vörös forgatókönyv újabb tanintézményekben /FRISSÍTVE/

Koronavírus-fertőzés miatt több háromszéki iskolában és óvodában osztályok és csoportok tevékenységét függesztették fel, a következő két hétben pedig távoktatás zajlik majd – derült ki a megyei tanfelügyelőség kedd esti közleményéből. Egy szerda délutáni tájékoztató szerint a sepsiszentgyörgyi Mikes Kelemen Elméleti Líceumban – ahol két hete távoktatásra tértek át – csütörtöktől újraindul az oktatás, sárga forgatókönyv szerint.
2020-09-30: Belföld - :

Kétezer fölé ugrott az új esetek száma, 51-et Háromszékről jelentettek

Kiemelkedően nagy számú, több mint 26 ezer teszt elvégzése után az elmúlt huszonnégy órában 2158 új koronavírusos esetről tájékoztat a stratégiai kommunikációs törzs.